Fremtidens stjerner skal opleves nu

De tre musketerer er en komedie om venskab, om selvopofrelse og måske også om EU. Stikker vores venskaber stadig så dybt, at vi er villige til at ofre os for hinanden?

I en verden hvor fællesskaber smuldrer, og venskaber mest er for sjov, genopliver vi historien om kammeraterne, der vil dø for hinanden.

Skuespillerne skaber en kærlighedserklæring til hinanden og til deres venskab og den, måske, naive idé om at være venner for altid, bliver udfordret. Som børn, der leger, bliver de enige om historien undervejs, holder hinanden udenfor og fejrer fantasien, venskabets bånd, forræderi og tilgivelse.

Intriger, politik og Dumas’ historie blander sig i et værk, der undersøger det smukke og tragiske i drømmen om blodbrødre og forbundsfæller for evigt.

Afgangseleverne er ligesom musketererne blevet sammensvorne i et ‘tvunget’ fællesskab, og et nyt kapitel både som konkurrenter og en ny virkelighed åbner sig på den anden side.

FORESTILLINGEN PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE SKUESPILLERUDDANNELSEN ODENSE

 

Instruktion og bearbejdelse: Kristoffer Lundberg
Scenografi og kostumer: Frederikke Dalum
Lyddesign: Erik Christoffersen
Lysdesign: Jesper Berger
Medvirkende: Andreas Dissing Hyttel, Ayshan Qvortrup, Casper Kjær Jensen, Jacob Nissen, Kasper Krassimir Jensen, Rosaura Hauch-Fausbøll, Signe Thielsen

Varighed: 1 time og 40 min. uden pause