Inspireret af eventyret om Den Lille Havfrue fortæller forestillingen Bølgernes Musik en historie om havets mystik, havfruernes fortryllende dans og om mødet mellem menneske og natur. Dansere og musikere indgår i en fælles koreografi, hvorigennem forestillingen berører temaer som skrøbelighed, grådighed, længsel og menneskets forhold til naturen. Forestillingen er udarbejdet af aarhusianske Ensemble Hermes i samarbejde med danserne Jasmine Gordon og Elena Nielsen og lyskunstner Anders Kjems.

Om kunstnerne:
Jasmine Gordon og Elena Nielsen er dansere af højeste kaliber, der ofte kan opleves i de største danske teater-, danse- og musicalproduktioner. Ensemble Hermes er et strygerensemble, bestående af syv unge musikere. De spiller uden dirigent og med en kammermusikalsk tilgang som hovedfokus, hvilket sammen med en insisteren på musikalsk udøvelse af højeste kvalitet giver deres koncerter et helt særligt nærvær. Ensemblet skaber koncerter, der altid danner en sammenhængende fortælling, og som giver publikum mulighed for at opleve klassisk musik på nye måder.

Ensemble Hermes:Romane Queyras, Nicolas Sublet, Agnes Hauge Mortensen, Daniel Mortensen, Rebecca de Carvalho e Silva Fuglsig, Gabriella de Carvalho e Silva Fuglsig, Malte Schmidt-Hemmet
Dans og koreografi: Jasmine Gordon, Elena Nielsen
Lys: Anders Kjems
Repertoire: Musik af Ravel, Schubert, Vasks og Shaw m.fl.

Varighed: 1 time uden pause