Bliv medlem af fordelsklubben Mit Teater

Mit Teater er en rabatklub for 100 teatre i hele landet.

Du kan blive medlem af Mit Teater på Teaterbilletter.dk, og derefter kan du bestille op til ti billetter med rabat pr. forestilling - både her hos os på Folketeatret.dk og på Teaterbilletter.dk.

Der er tre måder at blive medlem af Mit Teater:

  • Du kan blive gratis medlem af Mit Teater, når du på Teaterbilletter.dk køber billetter til tre forestillinger på én gang. Medlemsskabet gælder fra fra den dato, du køber billetterne, og derefter er det muligt at købe op til ti billetter med rabat pr. forestilling - både på Teaterbilletter.dk og her på Folketeatrets hjemmeside.

    Vælg billettypen Mit Teater, når du køber billetter.

  • Et personligt medlemskab af Mit Teater koster 100 kr. om året og giver dig adgang til køb af op til 10 rabatbilletter pr. forestilling, både på Teaterbilletter.dk og her på Folketeatrets hjemmeside. Medlemskabet kan købes på Teaterbilletter.dk og er gyldigt fra købsdatoen og 1 år frem.

    Vælg billettypen Mit Teater, når du bestiller billetter.

  • Studerende med studiekort kan få gratis medlemskab og dermed rabat. Studiemedlemsskabet bestilles på Teaterbilletter.dk, og derefter er det muligt at købe op til ti billetter med rabat pr. forestilling - både på Teaterbilletter.dk og her på Folketeatrets hjemmeside. Husk, at alle skal vise studiekort.

    Vælg billettypen Mit Teater Studerende, når du bestiller billetter.