Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Offside

Folketeatret | U præsenterer…

Billetter

Folketeatret | U præsenterer…

... en modig ungdomsforestilling om den umulige forelskelse

I en lille lokal fodboldklub i udkantsdanmark drømmer de unge drenge om en dag at spille i superligaen. Nick er en af de bedste på holdet og hans far, som også er træner, har store ambitioner på hans vegne. Asbjørn er nytilflytter og må kæmpe for at blive en del af holdet. Nick tager ham i forsvar, og venskabet udvikler sig til en forelskelse.

Rygter begynder at sprede sig på holdet lige op til en vigtig kamp, hvor der kommer talentspejdere fra fodboldakademiet, og det går op for Nick, at han kæmper en større kamp end den på fodboldbanen. Der er jo ingen bøsser i superligaen – eller er der?

Offside, af HiLS DiN MOR og Teatret Masken, er en historie, som frygtløst blotlægger tabuiseringen af homoseksualitet i fodboldens verden og den kultur, som fastholder sporten i en udpræget homofobi.
En ungdomsforestilling om forbudt kærlighed, om normer, tabuer og modet til at stå ved sig selv i et diskriminerende sportsmiljø.

 

Efter forestillingen åbner et for målgruppen tilpasset Kunstnerisk Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver de unge og deres voksne tid og plads til eftertanke og bearbejdning.

 

Fra 13+ år

Varighed: 65 minutter

 

Download undervisningsmateriale her

Download Elevbrev her

 

Producent: HiLS DiN MOR og Teatret Masken

Dramatiker: Peter-Clement Woetmann

Instruktør: Jacob Stage og Mikkel Reenberg

Scenograf: Lise Mare Birch

Trommer: Rasmus Meyer

Medvirkende: René Benjamin Hansen, Peter Schlie og Mathias Bøgelund

Lysdesign: Maria Pi

Lyddesign: Viktor Dahl

Produktionsleder: Nils Kragh

Skræddersal: Inger Mikkelsen

Dramaturg: Anne Burup Nymark

Tekniker/Afvikler: Dennis Nielsen                   

Forarbejde/tekstbearbejdning: Niels Erling + holdet

Foto: Ingrid Riis

 

Billetter Nørregade