Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Om U - teater for dig

Fra tUmling over jUnior til Ung

U – teater for dig er Folketeatrets nye initiativ for børn og unge skabt i samarbejde med pop-up-teatret Filiorum.

U – teater for dig præsenterer et udvalg af de bedste danske forestillinger for børn og unge og deres voksne. Alle forestillinger er håndplukkede på baggrund af deres kunstneriske kvalitet, poesi, magi og evne til at skabe store oplevelser i øjenhøjde med børnene og de unge.

Ambitionen er at introducere til teatrets verden på en kvalificeret og inkluderende måde. Hver forestilling danner rammen om en udvidet teateroplevelse med relaterede aktiviteter og anderledes påfund.

Efter forestillingen forlænger det Kunstneriske Laboratorium oplevelsen i teatersalen for både store og små med blyanter, piberensere, perler og fri fantasi.

Og skoler, vuggestuer og børnehaver får adgang til et professionelt kulturelt tilbud med skræddersyede forløb tilpasset den enkelte forestilling, ligesom der kan arrangeres særlige rundvisninger tilpasset aldersgruppen med mulighed for at komme på opdagelse gennem det mere end 150 år gamle teater.

For at åbne Folketeatret endnu mere for børnene og de unge har vi skabt U i samarbejde med Filiorum, der har speciale i at nytænke rammerne for, hvordan børn og unge - og deres voksne - kan møde hinanden og teatret sammen.

Så kig efter U på Folketeatret. Vi glæder os til at slippe magien løs og sætte fantasien fri med leg, læring og fællesskab sammen med dig, din familie og alle vennerne i børnehaven og på skolen.

Vi ses!

Kærlig hilsen
Folketeatret og Filiorum