Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Kunstnerisk Laboratorium

Hvem siger, en forestilling skal være slut efter tæppefald? Hos folketeatret|u vil vi gerne være med til at forlænge teateroplevelsen for vores publikum.

Derfor har vi udviklet Kunstnerisk Laboratorium, hvor børn og unge og deres voksne kan mødes efter forestillingen og være sammen om det, de lige har oplevet.

Med blyanter, piberensere, perler, sakse – og ikke mindst gennem nærvær og samvær og masser af fri fantasi, får publikum mulighed for sammen at skabe deres helt egne små "kunstneriske eksperimenter" inspireret af forestillingen.

På den måde kan teateroplevelsen lagre sig hos børnene og de unge – helt på deres egen personlige måde, og lige præcis dér, hvor de er i deres liv. Ofte har oplevelsen sat vidt forskellige aftryk hos børnene og de unge, som har hæftet sig ved andre temaer end de voksne – og det er altid en fornøjelse at høre deres fortællinger om alt det, de har taget med sig fra teatermørket af store og små tanker, refleksion og nysgerrighed.

Det er derfor, det Kunstneriske Laboratorium er til – til at give tid til teater, tid til at lade teatret udøve sin magi – også uden for teatersalen.

Det Kunstneriske Laboratorium er udviklet i samarbejde med Michael Hansen på Statens Museum for Kunst som et gratis tilbud til alle forestillinger på U – teater for dig. Varigheden er en god halv time, og medbragte madpakker er mere end velkomne.