Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

The Robot Project

Flyvende Grise gæster Folketeatret under CPH Stage

Billetter

Flyvende Grise gæster Folketeatret under CPH Stage

Hvad sker der når det lykkes at udstyre en kunstig intelligens med bevidsthed? Det stiller mennesket over for nogle store beslutninger og en række svære opgaver. For hvad er intelligens og bevidsthed i det hele taget? Er en robot med kunstig bevidsthed et levende væsen? Hvordan forklarer man en nysgerrig robot, hvorfor man har skabt den? Hvordan lærer man den at forstå sig selv og verden? Hvordan lærer man den om mennesket og om følelser og vores værdier – de menneskelige og etiske værdier som fremtidens robotter helst skal kunne forstå og følge, hvis vi vil undgå katastrofer?

Projektet tager de store spørgsmål op, som fremtiden med AI – Artificial Intelligence – og robotter rummer, og eksponerer dem gennem humor og poesi. På scenen er virkelige robotter, kunstigt intelligente AI’er og ét levende menneske.

The Robot Project er en unik, underholdende og tankevækkende menneske-robot forestilling efterfulgt af en interaktiv talk med en af Danmarks førende eksperter i udfordringerne ved AI og intelligente maskiner.

 

Dramatikere: Flyvende Grise

Medvirkende: Ernesto Piga Carbone

 

Varighed:

Teaterforestilling: Ca. 1 time og 10 min.
Pause: 20 min.
Performance-lecture: Ca. 40 min.
I alt ca. 2 timer og 10 min.

 

 

Billetter Nørregade