The rainbow cabaret er et festfyrværkeri af et fusions-scenekunstprojekt, der gennem store armbevægelser og høj performancekvalitet fejrer diversiteten. I en tid, hvor seksualitet, kønsidentitet og normer skaber stor debat i samfundet, har vi skabt et show, der bakker op om retten til ikke blot at være sig selv, men til at fejre lige præcis hvem man er med stolthed. For at gøre dette har vi samlet et hold professionelle dragperformere, sangere og dansere fra hele Danmark.

Forestillingen er et stilbevidst mix af den klassiske kabaret, den showstoppende musical og den contemporary musik, vi kender fra radioen – alle med en fælles æstetik, som danner rammen om et underholdende og indholdsrigt helaftensshow. Showets dramaturgi følger den traditionelle varieté-stil, hvor showet bygges op af soloartisternes individuelle optrædener og som en del af projektets fusion-genre samles disse gennem informative speaks og fællesnumre, der taler ind i den overordnede røde tråd og showets intention: at inspirere til kærlighed og fejre individets frihed, stolthed og diversitet.

Koncept og instruktion: Michael Skytte
Dramatikere: Michael Skytte, Jacob Ditlev, Line Staun
Koreografi: Rikke Lillevang, Line Staun, Conny Thur, Allen Wildes, Katrine Skovbo
Produktionsleder: Sebastian Just Olesen
Tekniker: Maja Haarh Bogh
Scenografisk konsulent: Anna Juul Holm
Skrædder: Lone Bødker
Musikalsk arrangør: Maria Skuladottir
Medvirkende: Michael Skytte Nielsen, Line Staun Jensen, Erik Bekker Hansen, Christian Bengaard, Jacob Ditlev, Rikke Lillevang, Conny Thur, Linea Høeg Olsen, Laura Wildt, Katrine Skovbo, Morten Kristensen, Johannes Johansen, Steffen Hulehøj, Emma Normann, Dina Lorentzen, Christine Sonnich