Musikalsk danseforestilling af og med Selene Muñoz

Flamenco og sydens essens er den røde tråd i denne sanselige og kraftfulde danse- og musikforestilling. Som perler på en snor, præsenterer forestillingen en række værker med hver deres historie og udtryk. Danserens krop bliver et instrument på lige fod med musikerne og er med til at styre musikken hen til nye niveauer.

Den prisvindende og Reumert nominerede danser og koreograf Selene Muñoz vil, sammen med fire fantastiske live musikere invitere os ind til en pulserende og rørende oplevelse fyldt med inciterende rytmer.

Musikken er skrevet af de medvirkende kunstnere og er et genrebrydende og nyskabende koncertformat. Dans, musik og unikke kostumer drager os ind i en verden af lidenskab og følelsesmæssig overgivelse, hvor glæde og humor også spiller en vigtig rolle.

Om Selene Muñoz 

Selene Muñoz er den moderne flamenco kunstner med skandinavisk baggrund der til dato har opnået størst international eksponering. Hun har vundet priser og legater for sin avantgarde og personlige stil. Hun er nytænker af flamencoen og er lige dele danser og musiker. Hun startede til klassisk ballet som 4-årig, derefter til flamenco som 6-årig og som kun 11 år gammel skabte hun sin første produktion som blev fulgt af DR. Få år senere begyndte hun at undervise og give workshops. Hun har studeret på det anerkendte flamenco-akademi Amor de Dios i Madrid og i 2009 færdiggjorde hun sin uddannelse på Det Kongelige Konservatorium Real Conservatorio Profesional de Danza i Madrid. Selene har optrådt på prestigefyldte venues, bl.a. Guggenheim Museum i New York, World Expo i Shanghai, Reina Sofia Museum i Madrid, Det Kongelige Teater m.fl.


Hun har været nomineret til en Reumert som `Årets danser´. Derudover har hun optrådt ved Kronprinsparrets Prisoverrækkelse ved H.M. Dronning Margrethes 75 års fødselsdag og senest ved H.M. Dronning Margrethes 50 års regeringsjubilæum og politikernes hofbal på Christiansborg Slot.

Line up

Dans/Koreografi/Koncept: Selene Muñoz
Percussion/komposition: David Hildebrandt
Kontrabas/komposition: Jesper Thorn
Guitar/komposition: Søren Heller
Sang/komposition: Anne Seier
Kostumer: By Luna Design
Lys: Martin Danielsen