Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

So much for my happy ending - afgangsforestilling DDSKS Odense

Afgangsforestilling fra Den Danske Scenekunstskole i Odense

Billetter
Billetter

Afgangsforestilling fra Den Danske Scenekunstskole i Odense

På scenen står seks unge skuespillere. Som så mange andre er de fanget i en søgen efter en fortælling, de kan spejle sig i. Men fiktionen har det med at crashe med virkeligheden, når de højtravende drømme støder sammen med den uperfekte, grå hverdag.

Nyskrevet dansk dramatik af Nanna Cecilie Bang blander sig med mytiske fortællinger fra Ovids metamorfoser. I So much for my happy ending inviteres publikum ind i en hæsblæsende kamikaze-montage om den store jagt på kærlighed og anerkendelse.

Oplev afgangseleverne fra Den Danske Scenekunstskole helt tæt på i en både bombastisk og intim forestilling, der foregår i spændingsfeltet mellem de store hollywooddrømme, den ultimative kærlighed og de tåbelige situationer, vi igen og igen oplever os selv i.

 

Tekst: Nanna Cecilie Bang, Ovid og Biblen
Montage: Petrea Søe og Trine Wisbech
Iscenesættelse: Petrea Søe
Scenografi: Rebekka Bentzen
MedvirkendeAnders Jul Fristrup Andersen, Carla Viola Thurøe, Ludvig Brostrup, Nanna Simone Harvald, Nicolai Duckert Perrild, Simon Hilmoine

Billetter Nørregade