Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

SneØjne

’U – teater for dig’ præsenterer…

Billetter
kulturkongen.dk
CPHCulture
KOP Kultur
Ungt Teaterblod

’U – teater for dig’ præsenterer…

Snemagi og danseteater for de mindste

Der er intet i verden som sne. Og da slet ikke, når det opleves for allerførste gang. Sne er fortryllende. Sne er koldt. Sne er blødt og blidt. Sne er stille, og sne funkler som de klareste stjerner på himlen. Sne er noget ganske særligt.

Forestil dig at du vågner en morgen til et uberørt snedækket landskab. Verden er ny og fin og ren. Alt ser anderledes ud, og der er en særlig stemning i luften. Du ser verden med helt nye øjne - med Sneøjne. Måske er der en snemand et sted? Måske gemmer sneen på en hemmelighed? Lad den frostklare, tindrende magi begynde!

SneØjne er en æstetisk danseforestilling, der udforsker børns oplevelse af verden.

Denne legende forestilling af Gazart for de 0-4 årige præsenteres til tonerne af livemusik komponeret af prisbelønnede Søren Dahl Jeppesen, og er en eminent intro til teatrets forunderlige verden i trygge rammer.

 

Dansere: Tomomi Yamauchi, Marie Sol Sandberg/ Annika Kompart

Guitarist: Alex Jønsson Christensen

Koreograf: Tali Rázga

Scenograf: Ida Marie Ellekilde

Komponist: Søren Kærup Dahl 

 

Varighed: Ca. 25 min

 

Læs mere om forestillingen på www.gazart.dk/sneojne/

Bedre børneteater for de helt små gives ikke, så tag de små mennesker ind til en magisk oplevelse.

Kulturkongen.dk
 

Jeg har ikke beskæftiget mig speciel meget med toddlerteater./.../Men da invitationen til premiere på SNEØJNE ramte min mailboks, blev jeg alligevel en smule nysgerrig. Og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Tværtimod. Det var på alle måder en dejlig oplevelse.

KOP Kultur
 

Koreografen Tali Rázga betoner den enkle poesi i sine udtryk og Søren Kærup Dahls svale musik er en lise for sjælen og får børnene til at føle sig godt tilpas.

CPH Culture
 

SneØjne er en virkelig fin lille forestilling, der kan fungere som et godt (og vigtigt!) første møde med teatret for børn i alderen 0-4 år i hyggelige rammer.

Den 4. Væg
 

Alt i alt er SneØjne en rigtig vellykket forestilling, der både er underholdende og interessant for børnene og deres forældre.

Ungt Teaterblod

 

Billetter Nørregade