Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Skatteøen

Alle tiders musical for hele familien

Billetter
Kulturtid
CPH Culture
Frederiksborg Amts Avis
Magasinet KBH
Ungt Teaterblod

Alle tiders musical for hele familien

Skatteøen er tilbage på Folketeatret! Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen ’Admiral Benbow’, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn, Bill Bones, ankommer med en mystisk rejsekiste finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes og sammen med doktor Livesay og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib, Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når vi igen inviterer jer om bord på Hispaniola med kurs mod Skatteøen. 

 

Sebastian og Preben Harris musical

Dramatiseret af Preben Harris frit efter Stevensons roman

Musik og sangtekster: Sebastian

Teaterforlag: Nordiska ApS

Instruktion: Birgitte Næss-Schmidt

Scenografi: Terry Parsons

Koreografi: Birgitte Næss-Schmidt

Kapelmester/arrangør: Jakob Lindbirk

Stagefight: David Owe/Bo Thomas

Musikere: Andreas Hatholt, Mads Løkkegaard, Mikael Gökinan, Peter Düring

Medvirkende: Kasper Leisner, Szhirley, Jacob Spang Olsen/Alfred Kann, Christian Mosbæk, Kristian Boland, Morten Lützhøft, Søren Bang Jensen, Ole Boisen, Martin Geertz, Mathias Sprogøe Fletting, Stanley Bakar, Simon Nøiers, Maria Corydon, Rasmus Kirkegaard Faartoft, Martin Gæbe 

 

Fra 6 år

 

Varighed: 2 timer og 30 min. inkl. pause 

 

 

Hver scene er helstøbt, kanonerne brager, papegøjen snakker og der er flere dansetrin og små stuntspring i næsten hver scene. Skuespillerne formår at bringe deres talenter frem, så hver eneste skuespiller fremstår karakterfast og ikke mindst utrolig dygtig. Som publikum sidder de fleste helt ude på sæddets kant for at få alle detaljerne med.

Kulturtid

 

Humøret og energien er høj stykket igennem, sceneskift efter sceneskift, sang efter sang. Scenografien er spektakulær, kanonerne brager og der er masser af stunts og akrobatik. Med stærke skuespilpræstationer, Sebastians musik og en klassisk fortælling, er ’Skatteøen’ et must for eventyrelskere i alle aldre.

Magasinet KBH

 

I Skatteøen er blandingen af den velkendte fortælling, Sebastians skønne sange, godt skuespil og stærk koreografi og sceneshow den helt rigtige kombination af eventyr, drama og humor til overbevisende at tage os med på sø-eventyr.

Ungt Teaterblod

 

Skatteøen anno 2019 er blevet rustik og solid underholdning, der nok skal få de voksne, der så den som barn, til at finde vej til Folketeatret igen.

CPH Culture

 

Skatteøen er en herlig familieforestilling (..).

KOP Kultur

 

Skatteøen er opført af Folketeatret utallige gange siden 1986, og nu er sørøverhistorien på scenen igen med helt ny besætning til glæde for børn og voksne.

Frederiksborg Amts Avis

 

Folketeatret beviser uden rysten på hånden, hvorfor forestillingen har sin evige eksistensberettigelse på den danske scene.

Scenekanten
Turne

Billetter Nørregade