Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Ses vi i teatret? Vi passer på dig

På Folketeatret tager vi både ansattes og publikums sikkerhed og helbred alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje.

OBS: Kulturlivet er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet


Her har vi samlet et par spørgsmål og svar, som vi håber kan være nyttige i forbindelse med dit kommende besøg på Folketeatret


Hvad er jeres retningslinjer i forhold til coronavirus?

Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger. Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne og sørget for afstandsmarkeringer og ekstra rengøring. Vi sørger også for, at der mellem sæderne er den påkrævede afstand, så du kun kommer til at sidde tæt med dine ledsagere. Desuden er vores forhuspersonale udstyret med visir. Det er påkrævet at bære mundbind i teatrets foyerområder, når man ikke sidder ned.  


Hvad sker der, hvis I må aflyse en forestilling eller et arrangement pga. coronavirus?

Hvis vi, på baggrund af myndighedernes anbefalinger, er nødsaget til at aflyse en forestilling eller et arrangement, kan du få refunderet din billet eller få den ombyttet til et gavekort. Skulle det ske at vi må aflyse, vil du blive kontaktet af vores billetkontor.


Kan jeg få refunderet min billet, hvis jeg bliver syg med coronavirus?

Bliver du syg eller oplever symptomer på sygdom, og må aflyse dit teaterbesøg, bytter vi gerne til en anden spilledag på samme forestilling, en anden forestilling i samme sæson eller arrangement. Dette kan ske tidligst 48 timer før dit teaterbesøg, og der opkræves ikke gebyr. Kontakt i dette tilfælde vores billetkontor i hverdage mellem klokken 14-17 på telefonnummer: 70 27 22 72, eller send en mail på info@billetbillet.dk. Billetkontoret kan ikke kontaktes telefonisk lørdag og søndag, hvorfor man må sende en mail, der hurtigst muligt vil blive behandlet.   


Hvordan sikrer teatret, at der er afstand imellem publikum i salen?

Vi sørger for at sikre, at der mellem vores publikummer, der ikke kommer sammen som en gruppe, er 1 meter. Skulle myndighederne komme med nye anbefalinger ift. afstand mellem mennesker, tilpasser vi pladserne til det.


Skal jeg have maske på, når jeg går i teatret?

Det vil være påkrævet at bære mundbind i teatrets foyerområder, når man ikke sidder ned. Kun i den periode man sidder ned på sin plads kan man fjerne det
Folketeatret tilbyder gratis mundbind, ved ankomst.


Hvordan sikrer I, at der ikke er køer ved baren, garderoben og toiletterne?

Hvis sundhedsmyndighederne anbefaler det, vil vi indrette teatret således, at der ikke vil være køer ved og omkring knudepunkterne. Dette vil i så fald også komme til at gælde ved ankomsten og afgangen fra teatret og vil blive oplyst i den servicemail, du modtager, dagen før du skal i teatret.