Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Rundvisninger

Kom med på opdagelse i det mere end 150 år gamle teater

Kom med på opdagelse i det mere end 150 år gamle teater

I Thalia og folkets tjeneste

Siden 1857 har Folketeatret med sin adresse i Nørregade været et vidnesbyrd om grundlæggeren Hans Wilhelm Langes vision om at skabe et teater for folket. Folketeatret bærer på den måde en ædel forpligtelse i sit navn og har siden teatrets grundlæggelse produceret og spillet teater for høj som lav.

På rundvisningen vil I komme rundt i alle teatrets mange kringlede kroge; fra den klassiske gamle Store Scene med rødt plys og guldornamenteringer gennem teatrets skuespillergang, som i dag også fungerer som et lille museum med billeder af historiske divaer (kvinder som mænd), der har stået på Folketeatrets skrå brædder gennem de 163 år teatret har eksisteret, til skuespillernes garderober.

Rundvisningen aflægger også visit hos teatrets forskellige værksteder: Malersal, skræddersal samt maskørens værksted.

Ud over teatrets tre scener (Store Scene, Hippodromen samt Kvisten) og alt det, der foregår bag scenen, vil I naturligvis også blive vist gennem Folketeatrets store foyerområder mod Nørregade, som gennemgik en stor ombygning i årene 2013-2015.

Vi glæder os til at byde jer indenfor på Folketeatret i Nørregade 39.

 

OBS! Der er mange trapper på rundvisningen. Dørene åbner 15 min. før rundvisningens start.

Vi opdaterer løbende datoer for rundvisninger på Folketeatret. For grupper af mere end ti personer og for alternative datoer og tidspunkter kontakt event@folketeatret.dk. 

Billetter Nørregade

  • Ingen billetter er tilgængelige