Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Robin Hood

Eventyr i Sherwood

Billetter
JP
Kulturkupeen
CPH Culture
Out & About
Børn i byen
Billetter

Eventyr i Sherwood

Folketeatrets Robin Hood er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt fromme broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, kong Richard og ikke mindst lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande slår mindst lige så godt fra sig som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. 

 

Forestillingen anbefales til børn fra 6 år.
Varighed: 2 timer og 5 min. inkl. pause

 

Manuskript: Ken Ludwig 
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Frede Gulbrandsen 
Scenografi: Julie Forchhammer 
Koreografi: Sofie Akerø
Stuntkoreograf: Klaus Hjuler
Komponister og musikere: Jullie Hjetland, Kirstine Lindemann, Hans Find Møller 
Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting, Jon Lange, Morten Christensen, Magnus Bruun

 

 

Instruktøren Frede Gulbrandsen har skabt et levende, sjovt og poetisk univers, og løjerne henvender sig både til børn og voksne.

Kulturtid

 

Folketeatrets opsætning af Robin Hood er ikke kun en eventyrlig rejse tilbage til 1100-tallets England, men også samfundsrelevant og satirisk familieunderholdning i verdensklasse.

Børn i byen

  

Sherwoodskoven har indtaget Folketeatrets store scene. Den kendte fortælling om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige, er blevet til en gakket og tempofyldt forestilling, hvor tiden bare flyver afsted. Selv kulisserne flyver afsted.

Scenekanten

 

Folketeatrets Robin Hood er fantastisk familieteater, som vil begejstre både store og små. Der er en tilpas mængde lag, så tilskueren alt efter alder og udvikling kan få forskellige, dybere pointer med hjem – sammen med en god portion humor leveret af et veloplagt skuespillerhold. Fang forestillingen i Nørregade eller ude i landet på dens turné!

Ungt Teaterblod

 

På Folketeatret laver de både en sjov og underfundig forestilling, der rammer lige ned i ethvert hjerte, stort som lille. For på Folketeatrets Store Scene gives der i den grad liv til den efterhånden ældgamle historie om Robin Hood, der tager fra de rige og giver til de fattige i Sherwoodskoven i England.

Out & About

 

Folketeatrets Robin Hood er en stærkt underholdende og engagerende familiekomedie i højt tempo (...).

JP

 

“Robin Hood” på Folketeatret er simpelthen en god oplevelse takket være hele holdet. Dermed er Folketeatret lige nu den sjoveste mulighed for godt familieteater i hovedstaden.

Kulturkupeen

 

Christopher Læssø er en nuttet Robin Hood, som man bare får lyst til at kramme, og det nye talent Emilie Rasmussen har ikke blot ben i næsen men også amors pil på buen i rollen som den uhyre selvstændige Marian. (...) en af årets mest sprudlende familieforestillinger.

CPHCulture

 

Det er eventyr og fortælling for hele familien der i den grad rammer plet på stort set alle parametre!

XQ28

 

Robin Hood opfylder kontrakten med familiepublikummet. Det er sjovt, actionfyldt og musikalsk.

POV International

 

Til ind i foråret kan små og store over hele landet se en livlig udgave af historien om Robin Hood, moderniseret i tidens oplevelsesstil.

Frederiksborg Amts Avis

 

Hvor er det befriende at opleve en familieforestilling, hvor det er humoren, der er forestillingens fremdrift. Sådan er det med Robin Hood på Folketeatret. (...) Denne Robin Hood sejrer med sin ukuelige idealisme. Alt efter alder og perspektiv kan tilskueren selv lege videre med eventyrsymbolikken.

Information

 

Folketeatrets Robin Hood er på bedste vis omgjort til en middelalder-meta-fortælling med moderne twists & turns og kan varmt anbefales for alle aldre.

Teateravisen

  

Turne

Billetter Nørregade