Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Projekt Frygt (gæstespil)

En forestilling om en helt almindelig følelse

Billetter
Billetter

En forestilling om en helt almindelig følelse

Projekt Frygt er ny-skrevet dansk dramatik og bliver med Reumerthædrede dramatiker og iscenesætter Kamilla Wargo Brekling ved roret, en tragikomisk afdækning af og en hyldest til en af vores allervildeste grundfølelser, nemlig frygt. Vores verden er i eksplosiv forandring og frygt er en højaktuel tematik og samtidig et stort tabu. Vi zoomer ind på det lille frygtsomme liv i det store perspektiv og afspejler den tid og den verden, vi lever i.

Kamilla Wargo Breklings kendetegn som dramatiker er at vende og dreje en tematik og belyse det fra alle mulige og umulige vinkler. Vi vil lade os forføre af frygtens mange facetter. Lade os inspirere af fortid og nutid og dykke ned i den lille, den store, den mærkelige, den søde, den voldsomme, den kildrende frygt og omsætte det til scenisk materiale. Det bliver en humoristisk, sansemættet og tragikomisk kollage af scener med bid, humor og alvor, som publikum kan spejle sig i og som giver stof til eftertanke.

Projekt Frygt behandler en universel tematik, som alle kender til og kan spejle sig i uanset kultur, etnicitet og ophav. 

 

Instruktør / manuskript: Kamilla Wargo Brekling

Idé: Kamilla Wargo og Marianne Søndergaard

Co. instruktør / koreograf: Karina Dichov Lund

Scenograf / lysdesigner: Raphael Frisenvænge Solholm

Lyddesigner / komponist: Sune Skuldbøl Vraa

Medvirkende: Lise Lauenblad og Marianne Søndergaard

Assistenter: Emilie Hasling og Louise Bindseil

Billetter Nørregade