Afgangsforestilling fra Den Danske Scenekunstsskole Aarhus

PANIC! foregår her og nu. I fremtiden. Som aldrig kommer. PANIC! handler om generationen, hvis forældre og bedsteforældre har brændt planeten af og efterladt en verden fuld af varer, underholdning og teknologiske mirakler. Men fremtiden er aflyst. Kort sagt: PANIC!

Med PANIC! tager Madame Nielsen os med ind i de glødende landskaber, hvor livet er en drøm, ingen længere drømmer. Et rædselsscenarie om den katastrofe, som kommer, uanset hvad vi gør. Den nye og måske sidste generation af performere og skuespillere skal spille en helt anden rolle, både på scenen og udenfor, end selv de største skuespillere i danmarkshistorien har gjort, hvis de skal overleve den katastrofe, de gamle har overladt dem. PANIC!

Madame Nielsen, der er et af dansk teaters helt store navne og med betydelig international gennemslagskraft, har gennem mange år været optaget af tidens og verdens store spørgsmål og kamppladser: flygtninge, demokrati, identitet og klima. Nu har hun skrevet dette værk specielt til den nye generation af skuespiltalenter fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. Til de performere, der lige om lidt er klar til at springe ud i verden.

PANIC! er nu eller aldrig – og du skal skynde dig, før det hele er alt, alt for sent!

Dramatiker: Madame Nielsen
Instruktion: Camille Sieling Langdal
Scenografi: Laura Løwe
Lyddesign: Sebastian Toft
Medvirkende: Alexander Bryld Obaze, Amalie Husted Mørup, Christoffer Hartmann, Laura Kjær, Lærke Erhard Huniche og Rasmus Arved Monrad