Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Otto

Folketeatret | U præsenterer…

Billetter

Folketeatret | U præsenterer…

... et musikalsk, grusomt og gakket eventyr om at ønske noget så højt og inderligt, at man er villig til at ofre alt.

Da den ældre ægtemand Niels kommer hjem fra skoven til sin kone med et stykke brænde, der ligner det barn de aldrig fik, begynder en eventyrlig og overraskende historie om at ønske noget så højt og inderligt, at man er villig til at ofre alt.

Det ældre ægtepar har altid ønsket sig et barn, men barnet lod vente på sig. De gik til lægen, til præsten og til sidst den kloge kone i landsbyen for at søge svaret på deres barnløshed. Lige meget hjalp det. Ønsket om et barn forsvandt dog aldrig helt.

En dag kommer manden hjem med et stykke brænde, som han har fundet i skoven. På forunderlig vis ligner det et barn. Hans kone Marie tager det til sig og elsker barnet som sit eget. Hun giver det mad, plejer og nusser det med en ubetinget kærlighed. Men er det ikke bare et stykke brænde?

Teater Morgana fortæller med glimt i øjet et tjekkisk folkeeventyr fyldt med magiske kræfter og en stor portion humor og musik. Det er en herlig, kærlig og forfærdelig fortælling om ønsker, der går i opfyldelse, men som på surrealistisk vis tager en magisk drejning.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til at forestillingen kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald.

 

Instruktion: Alex Byrne

Medvirkende: Kaj Pedersen og Margit Szlavik

Musiker: Sebastian Popp

Dukkemager: Ellen Høyer

 

Aldersgruppe: 6 - 11 år

Varighed: ca. 45 minutter

Billetter Nørregade