Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Mørkesti og Solskinsdryp

Folketeatret | U præsenterer…

Billetter

Folketeatret | U præsenterer…

... et drømmende hverdagseventyr for de allermindste

Vi skal på indkøb. På med skoene. En taske skal man have med. Indkøbsliste – mælk og leverpostej. En rød mariehøne efterlader en sti af fodspor. En mørkesti at følge. En kulsort bille krydser stien. En skov af musik, solskin som drypper, et hus der stråler af farver og byder ind på kaffehygge. Guldsmeden baner vej på en opdagelsesrejse ind i hverdagens små eventyr.

Indkøbsturen udvikler sig på den allermest poetiske vis til et landskab af musik, ord og farver. Med barnets nysgerrighed og forundring udviskes grænserne for virkelighed og fantasi på tur og græsstrå bliver en skov, tasken et hus og ordene øjebliksbilleder af omverden.

De allermindste inviteres ind i en drømmeverden, hvor de mest hverdagsagtige ting bliver til et tryllebindende eventyr i hænderne på en skuespiller, en musiker og en billedkunstner. Mørkesti og Solskinsdryp er en poetisk fortælling om hverdagens små vidundere, som i samspil med børnenes egen fantasi bliver til de største.

Denne legende sanseforestilling af teaterBLIK for de 1-5-årige er en eminent intro til teatrets forunderlige verden i trygge rammer.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til at forestillingen kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald.

 

Instruktion: Catherine Sombsthay

Skuespiller: Gertrud Exner

Musiker: Claus Carlsen

Billedkunstner: Sille Jensen

 

Aldersgruppe: 1 - 5 år

Varighed: ca. 35 minutter

Billetter Nørregade