Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Mød mig på Cassiopeia

Romantik, komik og evergreens

Turne
CPH Culture
Kulturtid
Gregers DH
Folketidende
POV International

Romantik, komik og evergreens

I den kendte og elskede musical Mød mig på Cassiopeia vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv. På Alhambra Teatret har komponist Berger svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical. Og med både teatrets direktør og sin ekskone – teatrets primadonna – på nakken, er han ved at give op, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse. 

Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Normann Andersen komponerede sangene til Mød mig på Cassiopeia: Mange kan nynne med, når den enlige lille muse har det sværer‘ end man tror; når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur; når der flyves med ud i det himmelblå; når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem; og når hele byen sang, da Titina gik til bal.

Mød mig på Cassiopeia klinger af sjæler efter sjæler, hit efter hit, som får eroterne til at flagre på scenen, og – hvem ved – måske også temperaturen til at stige og latteren til at gjalde i salen.

 

Tekstforfattere: Fleming Lynge og Børge Müller

Bearbejdelse: Wilton, Vase & Fuglsang

Musik: Kai Normann Andersen

Instruktion: Kasper Wilton

Scenografi: Marie í Dali

Koreografi: Jeanette Binderup-Schultz

Kapelmester: Jens Krøyer

Medvirkende: Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Karin Nordly-Holst, Christopher Læssø, Lone Hertz, Asger Reher, Troels Malling, Kristian Holm Joensen, Kristoffer Sass, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, Rasmus Rothaus Faartoft, Tanja Dræberg, Rikke Lillevang

 

Varighed: 2 timer og 25 min. inkl. pause 

 

Alle har de en fest - og den smitter. Mød mig på Cassiopeia på Folketeatret bekræfter til fulde sin levedygtighed og sin livsberettigelse.

CPH Culture

 

Med sans for den tid, historien nu engang foregår i, er den nye version af klassikeren krydret med små nutidige og kække referencer, der på ingen måde gør Vase og Fuglsangs udgave dårligere, men tværtimod mere tiltalende for det moderne publikum.

Kulturtid

 

Stjerneklar aften på Folketeatret (...) Et tungt skydække over København spærrede torsdag aften for udsynet til stjernerne. Men indenfor, på Folketeatret i Nørregade, funklede de til gengæld, da Fleming Lynge og Børge Müllers musical Mød mig på Cassiopeia løb over scenen.

Folketidende

 

Folketeatrets opsætning af Mød mig på Cassiopeia er en rigtig fin, sjov og munter udgave af den gamle danske film for unge som gamle. Alle kan tage del i festlighederne, som skuespillerne så fint videregiver fra scenen. Forestillingen formår at ramme samme tone som filmen og samtidig forny sig på sin egen originale måde, der gør, at det fungerer rigtig godt på en scene. Smut forbi Folketeatret og oplev denne sprudlende opsætning fyldt med grin og fest!

Ungt Teaterblod

 

At overføre en klassiker - en 'gammel dansk film' - til scenen er en balancegang mellem respekt for værket og den nostalgi, som omgærder det, og en fornyelse, der begrunder, at der overhovedet skal laves en ny version. Men hvor filmen Mød mig på Cassiopeia hænger fast i en syngespiltradition og med rette omtales som en operette-film, går Folketeatret all-in og laver en musical. Og slipper godt fra det.

POV International

 

I det hele taget er Mød mig på Cassiopeia en sjov, smuk og stærk fortælling, som man kun kan blive i godt humør af (...).

Frilandsliv

 

Folketeatrets nye udgave af klassikeren Mød mig på Cassiopeia er festligt moderniseret og fuld af rappe præstationer.

XQ28

 

Mød mig på Cassiopeia puster teaterstøvet af sig og er både sjov og overraskende på Folketeatret. Og så er musikken stadig et hit.

Børsen

 

Man kunne godt med en vis ret frygte, at den gamle filmsucces Mød mig på Cassiopeia selv i 2019-klæder kunne blive en fælt gammeldags affære, men det er faktisk lykkedes instruktør og teaterchef Kasper Wilton og makkerparret René Vase og Jannik Fuglsang at modernisere den på en måde, så man både bevarer den klassiske, danske filmkomediestil og tilføjer en mere nutidig tilgang til løjerne.

Morten Buckhøj

 

I kosmisk og komisk ligevægt.

Frederiksborg Amts Avis

 

Kasper Wilton, René Vase og Jannik Fuglsang har ryddet op i forestillingen, og det klæder den.

Scenekanten

 

Folketeatret lader champagnepropperne springe med en florlet, fjantet og fiffig udgave af filmklassikeren Mød mig på Cassiopeia.

Iscene

 

Der er nok at glæde sig over - det hele fungerer flot - og manuskriptet får den gamle film med alle dens location-skift til at køre.

Kulturkupeen

 

Folketeatret har skabt en festlig forestilling, der kommer til at begejstre et stort publikum i hele landet.

KOP Kultur
Turne

Billetter Nørregade

  • Ingen billetter er tilgængelige