Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Midlertidig nedlukning

Folketeatret må igen spille fra 6. maj! Dette vil sige, at vi kan spille Sommer i Tyrol for jer. Vi glæder os meget.

Emma ude af takt

Vi kan desværre ikke gennemføre spilleperiode på Emma ude af takt. Alle berørte publikummer vil snarest blive kontaktet af vores billetkontor. Har man spørgsmål, kan man rette henvendelse på 70 27 22 72 alle hverdage 14-17. Man kan også sende en mail til: info@billetbillet.dk  

Stjernestunder

Publikum med billetter til Stjernestunder med Preben Kristensen den 17. januar vil blive kontaktet af vores billetkontor og tilbudt en ny dato, nemlig den 9. maj 2021. Ligeledes vil alle, der har købt billetter til Stjernestunder med Lone Hertz den 31. januar blive kontaktet med et alternativ, nemlig den 24. oktober 2021. Det samme gælder Stjernestunder med Henning Jensen den 21. marts. Her vil publikum blive tilbudt en ny dato, nemlig den 6. februar 2022. 

Ordet

Publikummer, der har billetter til Ordet vil blive kontaktet af vores billetkontor. 

Da den fortsatte nedlukning af landets teatre desværre har gjort det umuligt for os at opføre Ordet, har vi besluttet at producere en filmet version, som vil kunne streames den 5. april i tidsrummet 15.00 – 23.00.

Det er gratis, og du kan tilmelde dig ved at trykke på billetknappen her.

Du vil på dagen den 5. april modtage et link på mail til platformen vimeo, hvor forestillingen vises, og her finder du også et digitalt teaterprogram. 

Vi glæder os over alligevel at kunne vise denne forestilling, som vi har arbejdet med længe nu, og håber meget det vil have jeres interesse.

 

Billetter Nørregade

  • Ingen billetter er tilgængelige