Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Macbeth

Gratis Shakespeare i Ørstedsparken

Kulturkupeen
Frederiksborg Amts Avis

Gratis Shakespeare i Ørstedsparken

Kom til årets teaterfest i Ørstedsparken. Gratis Shakespeare til folket!

Når man pludselig kan få al magt i landet, vækkes de værste og bedste kræfter i en. William Shakespeares Macbeth er en blodig komedie om magtbegær, grådighed og fortrydelse. Om kvinder og mænds forskellige måder at komme frem i verden på. Om kærlighed, længsel og mord.

Ta' vin, smøger, familie, date - whatever - med i Ørstedsparken og se årets teaterfest! Kultsuccessen Shakes spiller nu op på femte år - i samarbejde med Folketeatret - for deres støt voksende og efterhånden enorme publikumsskare i vanlige overdådige kostumer, 80'er musik og in-your-face-spillestil.

Alle er velkomne! Det er gratis! Der er kærlighed til alle! Indgang til Ørstedsparken via H.C. Andersens Boulevard/Jarmers Plads. 

 

5. august - 27. august 2020.

Tirsdag - Lørdag kl. 18.30

 

Vi passer på hinanden:

I det afmærkede publikumsfelt skal afstanden være 100 cm. Det er vigtigt, at du holder en meters afstand til personen ved siden af dig, hvis du ikke har en nær relation til personen. Hvis du ikke kan finde en plads, hvor en meters afstand er mulig, må vi bede dig komme igen en anden dag.

 

Forfatter: William Shakespeare

Bearbejdelse: Thomas Markmann

Instruktion: Thomas Hwan

Scenografi og kostumedesign: Julie Forchhammer

Medvirkende: Niels Skovgaard Andersen, Karin Bang Heinemeier, Rikke Bilde, Anders Budde

 

 

Tragedien Macbeth som sjov friluftsunderholdning i Ørstedsparken

Kulturkupeen

 

Københavns sommerunderholdning er vendt tilbage med denne friluftsforestilling

Frederiksborg Amts Avis