Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Hvad Nu Hvis...

U-teater for dig præsenterer...

Billetter

U-teater for dig præsenterer...

En forunderlig teaterforestilling, hvor der kyndigt og kunstnerisk opbygges et fængslende univers af lodder, trisser, bræt og snor. Hvad nu hvis… giver alle, små som store, lyst til selv at prøve, for med humor, leg og bevægelse sættes der spørgsmålstegn ved fysikkens love og vores plads midt i det hele.

Hvad nu hvis… er en forestilling for de ½-5 årige, som leger med genkendelighed, overraskelser og eksperimenter. Med de væsentligste ord for de mindste… se hvad jeg kan…, se hvad jeg har… tryllebindes og fanges publikums opmærksomhed. Langsomt og med stor præcision bygges spændingen op…for braser det hele mon sammen, eller hvad nu hvis…

Brædder balancerer, vægt forskydes og elastikker, snor og pinde udfordrer rummet, tyngdeloven og vores evne til at bygge op og bryde ned. Ingen er i tvivl om, at et par brædder og en lang line, er et hus! Eller at stemmens toneleje bliver mørkere eller lysere, alt efter hvilken åbning mellem stigens trin, ansigtet kigger ud igennem. For her hvor der udforskes, drømmes og leges, er det den største naturlighed.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig – helt på deres egen personlige måde. Børnenes ”værker” kan også bidrage til at gøre teaterturen synlig derhjemme, på skolen og institutionen og inspirere til videre samtale om emner fra forestillingen, som børnene var særlig optagede af.

 

Forestillingsfakta: 

Aldersgruppe: ½-5år 
Varighed: 30min. 
Medvirkende:Gertrud Exner 
Idé:Gertrud Exner 
Skabt af: Gertrud Exner, Lisa Becker, Claus Carlsen, Cathrine Poher 
Kostume: Trine Walther 

Billetter Nørregade