Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Hvad er det?

Folketeatret | U præsenterer…

Billetter
Billetter

Folketeatret | U præsenterer…

... en sanselig og forunderlig forestilling for de allermindste 

Din krop er ny. Og den kan så mange forskellige ting, men hvordan fungerer den?

Kom med på en udforskende opdagelsesrejse i et poetisk danseunivers, der gemmer på små fantasifulde overraskelser. Med det lille barns medfødte nysgerrighed undersøges kroppen og rummets spændende muligheder. Små hemmeligheder gemt i scenografien minder også de voksne børn om, hvordan det er at se verden på ny.

Hvad er det? er æstetisk scenekunst for de allermindste, hvor to dansere leger med kroppens forunderlige finurligheder. I en fantasifuld scenografi skabes et hjertevarmt univers, hvor alle sanser sættes i spil.

Denne smukke danseforestilling af Aaben Dans for ½ - 5 årige præsenteres til musik komponeret af Fredrik Lundin og er en enestående intro til teatrets forunderlige verden i trygge og pædagogiske rammer.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til at den smukke forestilling kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald.

 

Fra 1/2 - 5 år

Varighed: ca. 30 minutter

 

Producent: Aaben Dans

Koncept: Thomas eisenhardt og Kamilla Wargo Brekling

Dansare: Antionette Helbing og Ole Birger Hansen

Scenografi og kostumer: KASPERSOPHIE

Komponist: Fredrik Lundin

Teknik og produktion: Elke Laleman

Produktionsleder: Madeleine Lind Hoppe

Grafik: Line Thornberg

Skræddere: Cynthia Coussieu og Gunlla Nordby

 

 

Billetter Nørregade