Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Himmelvendt - afgangsforestilling DDSKS Aarhus

Afgangsforestilling fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus

Billetter
Jyllands-Posten
Morten Hede
Billetter

Afgangsforestilling fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus

Oplev fem nye skuespiltalenter i en hjertevarm historie om at elske landet uden for storbyen.

Forestil dig et sted i Danmark uden for de større byer: Bag Brugsen og OK-tanken ligger klubhuset og fodboldbanen, og på hovedvejen gennem byen stopper bussen foran frisørsalonen og genbrugsbutikken. Vi er i et landområde, hvor rågerne skriger i traktorernes mørke pløjespor, hvor vinden suser i trækronerne, og himlen er høj og uendelig.

Himmelvendt er en historie om dybe længsler, familie og kærlighed, ensomhed og hestekræfter. En fortælling om, hvordan det er som ung voksen at blive boende i de landområder, hvor man er vokset op, fordi man har lyst. Om den store afstand mellem land og by i et land, hvor det kun tager en halv dag at køre fra den ene ende til den anden. Hvor den tætte kontakt til naturen og kærligheden til den endeløse himmel vejer meget stærkere end en abstrakt længsel efter storbyen.

Med Himmelvendt skriver Henrik Szklany et originalt stykke ny dansk dramatik. Han har tidligere blandt andet skrevet forestillingerne Altid for AaB og Røde Orm, og han stod for den dristige dramatisering af Kongens Fald for Aarhus Teater og Det Kongelige Teater.
Stykket får liv af fem nye, fremadstormende skuespiltalenter fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus, som hermed præsenterer deres afgangsforestilling, der sættes i scene af Line Paulsen.

 

Dramatiker: Henrik Szklany
Instruktion: Line Paulsen
Scenografi og kostumedesign: Ditte Marie Thygesen
Lysdesign: Kim Glud
Lyddesign: Sebastian Toft
Medvirkende: Amanda Friis Jürgensen, Clint Ruben, Kristoffer Eriknauer, Sarah Simone Jørgensen, Emil Busk Jensen

 

Vi kan helt sikkert glæde os til at se mere til de fem fremover

Jyllands-Posten

 

'Himmelvendt' er som 'Beverly Hills' på bondegårdsferie

Morten Hede

 

 

 

Billetter Nørregade