Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Helliot

3 dage med inkluderende scenekunst - Glad teater på CPH STAGE

Billetter

3 dage med inkluderende scenekunst - Glad teater på CPH STAGE

Helliot er en solo-danseforestilling, der diskuterer det unikke og særlige i individet. Menneskets historie består af tusindvis af mikro-fortællinger: Enkeltvis ubetydelige, men sammen er de uundværlige. Helliot tager publikum med på en scenisk rejse fra det særlige til det universelle, fra det sociale til det intime – through the History of Humanity.

Helliot Baelza modtog prisen for Bedste Performer (Escenarios de Sevilla 2018) for sin præstation i forestillingen.

Danza Mobile er et internationalt anerkendt dansekompagni fra Sevilla, Spanien. Siden 2001 har de produceret forestillinger, der har spillet mere end 500 gange i Europa og Mellemøsten. Kompagniet arbejder med dansere med og uden funktionsnedsættelse og sætter mødet og den fælles udveksling mellem meget forskellige dansere i højsædet.

Forestillingen er en del af Glad Teaters CPH STAGE-program på Folketeatret. Tre dage hvor vi præsenterer Inclusive Art - scenekunst, hvor de udøvende kunstnere på scenen er mennesker med funktionsnedsættelse. Programmet indeholder to af Danza Mobiles forestillinger, En Vano og Helliot samt Glad Teaters seneste forestilling Dit blik mit syn. Således møder publikum scenekunstnere med funktionsnedsættelse i både stærke, kropslige og koreografiske værker og i ny dansk dramatik, og dermed et udpluk af den mangfoldighed, der findes i scenekunsten både i Danmark og i udlandet.


Præsenteres med støtte fra Den Spanske Ambassade i Danmark og Statens Kunstfond.

 

 


Performer: Helliot Baelza
Koreografi: Antonio Quiles
Kunstnerisk konsulent: Esmeralda Valderrama
Lysdesign: Benito Jiménez
Lyddesign: Pepe Arce
Kostumer: Loulitas Co.


Varighed: 55 min. uden pause

Billetter Nørregade