Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Fucking Åmål

Folketeatrets U - teater for dig præsenterer...

Billetter

Folketeatrets U - teater for dig præsenterer...

Den svenske kultfilm dramatiseret

I et lille udkantssamfund udvisker de unge kedsomheden med fester og alkohol. Teenagepigerne Agnes og Elin er vidt forskellige, men begge fyldt af længsel. Agnes kæmper en indre kamp med resignation, trods, skuffelse og glæde til følge. Og så er hun hemmeligt forelsket i Elin, skolegårdens sejeste og smukkeste pige. Elin er eftertragtet af drengene og savner, at der sker noget spændende.

Da deres veje krydser hinanden, går det op for Agnes og Elin, at de trods deres forskelligheder har en hel del til fælles, og en uventet rejse begynder. 

Fucking Åmål var en bragende succes på ’U – teater for dig’ forrige sæson. Ungdomsforestillingen har desuden modtaget en Reumert i kategorien Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2018, og er en underholdende – og rørende – coming of age forestilling om kærlighed, om at finde sig selv og om at turde stå ved, hvem man er. Kort sagt: Det er den svenske kultfilm dramatiseret til nye højder! 

Forestillingen er dramatiseret frit efter Lukas Moodyssons filmmanuskript fra 1998.

Du kan downloade skolemateriale til Fucking Åmål her.

Dramatiker, forfatter: Julie Maj Jakobsen
Producent: Hils Din Mor
Co-producent: Teater Vestvolden
Instruktør:
 Mia Lipschitz
Scenograf:
 Katrine Gjerding
Lyddesigner:
 Jes Theede
Syerske:
 Trine Walther
Medvirkende: Mia Lerdam, Rikke Westi, René Benjamin Hansen
Varighed: 65 min.

Billetter Nørregade