Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Englene i sneen

Folketeatret | U præsenterer…

Billetter
Kulturkongen
Børn i byen
Danske Seniorer
Billetter

Folketeatret | U præsenterer…

... et fortryllende og magisk juleeventyr

Et forunderligt og dragende juleeventyr begynder, da søstrene Maja og Babette må begive sig afsted for at finde hjælp til deres fødende mor. Sneen begynder at falde, børnene mister orienteringen og farer vild i mørket. De befinder sig pludseligt i et fremmed univers, hvor både magien og udfordringerne folder sig ud. Under den tindrende stjernehimmel er den magiske julekugle nemlig fuld af overraskelser og hemmeligheder. Nu er spørgsmålet: Vil Maja og Babette nå frem i tide?

Englene i Sneen af Meridiano Teatret, er en vidunderlig smuk, nær og rørende julefortælling. Her er verden hvid som englevinger, men også mørk som den sorte nat. Englene i Sneen er en lille og fin fortælling om noget, der er større end bare dig og mig. I en fortryllende og henførende scenografi bliver cellomusik fremført live, alt imens vi følger Maja og Babette i denne poetiske historie.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til at den smukke forestilling kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald.

 

Fra 4+ år

Varighed: ca. 45 minutter

 

Download Lærervejledning om forestillingen her 

Download Elevbrev om forestillingen her

 

Producent: Meridiano Teatret

Manuskript, instruktion og visuel design: Giacomo Ravicchio

Komponist: Jérôme Baur

Dramaturg: Bent Holm

Skuespiller/dukkefører: Elise Müller og cellist/skuespiller: Lea Havelund Rasmussen

Værksted og teknik: Steen Molls Rasmussen

Video: Søren Knud Christensen

Kostumer: Hanne Mørup og Helene Thygesen

 

Denne forestilling er et æstetisk minimalistisk stykke scenekunst, der er så velfungerende, at jeg bestemt vil anbefale det til alle børn med deres voksne.

Kulturkongen

 

En smuk og anderledes julefortælling

Børn i Byen

 

Det er en rigtig dejlig juleforestilling som fanger både børn og voksne(...) Det er en forestilling jeg godt tør give min anbefaling til andre bedsteforældre.

Danske Seniorer

 

Først og fremmest så er Englene i Sneen en meget fin og æstetisk elegant forestilling. Selve det visuelle udtryk og forestillingens genstande er det absolutte højdepunkt.

Den 4. Væg

 

Nogle oplevelser kan ikke beskrives med ord. Sådan vil det være når du møder en engel.

Teaterspot

 

Men uanset om man har tegnet sine indtryk ned eller ej, så forlader man teatret med en følelse af at have overværet noget usædvanligt.

Teateravisen

Billetter Nørregade