Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

En Vano

3 dage med inkluderende scenekunst - Glad Teater på CPH STAGE

Billetter

3 dage med inkluderende scenekunst - Glad Teater på CPH STAGE

En Vano er en danseforestilling, der undersøger de rum, der opstår i et skulpturelt værk. Tomme rum, mellemrum, sprækker og åbne rum - de rum, vi ikke ser. For det er i mellemrummet, vi bevæger os og tager skridtet fra et til noget andet. Det er her, vi rykker os, her vi forandrer os. I dette tomme rum begynder vi vores rejse gennem livet.

Danza Mobile er et internationalt anerkendt dansekompagni fra Sevilla, Spanien. Siden 2001 har de produceret forestillinger, der har spillet mere end 500 gange i Europa og Mellemøsten. Kompagniet arbejder med dansere med og uden funktionsnedsættelse og sætter mødet og den fælles udveksling mellem meget forskellige dansere i højsædet.

Forestillingen er en del af Glad Teaters CPH STAGE-program på Folketeatret. Tre dage hvor vi præsenterer Inclusive Art - scenekunst, hvor de udøvende kunstnere på scenen er mennesker med funktionsnedsættelse. Programmet indeholder to af Danza Mobiles forestillinger, En Vano og Helliot samt Glad Teaters seneste forestilling Dit blik mit syn. Således møder publikum scenekunstnere med funktionsnedsættelse i både stærke, kropslige og koreografiske værker og i ny dansk dramatik, og dermed et udpluk af den mangfoldighed, der findes i scenekunsten både i Danmark og i udlandet.


Præsenteres med støtte fra Den Spanske Ambassade i Danmark og Statens Kunstfond.

 


Performere: Manuel Cañadas, Jaime García, José Manuel Muñoz, Arturo Parrilla
Koreografi: Arturo Parrilla
Konsulent: Esmeralda Valderrama
Scenografi: Emilio Parrilla Muñoz
Musik og lyddesign: Emilio Parrilla García-Pelayo

Varighed: 55 min. uden pause

Billetter Nørregade