Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Den unge Elias' lidelser

Billetter

Jeg hedder Elias. Jeg er opvokset i Aarhus’ gader med en dansk mor og en marokkansk far. Jeg kommer fra en muslimsk baggrund. Jeg er homoseksuel. Og så er jeg digter.

I en samtale med mit eget selvmord præsenteres mine nyskrevne digte og fortællinger i et poetisk lydunivers med spørgsmål til eksistensen, selvværdet og selvkærligheden. For hvor gør man af skammen over at elske dem, man gør? Hvilke minoriteter findes inden for minoritetsmiljøet? Hvordan er man en rigtig mand? Hvordan navigerer man i et miljø præget af alkohol og stoffer, når det netop er smagen af alt det, man er blevet fornægtet? Og hvordan finder man kærligheden, hvis man ingen kærlighed har til sig selv?

Forestillingen sætter fokus på at være en minoritet i minoriteten, kampen for at finde sig selv, at være i strid med forventninger fra sit bagland og at lære en ny verden at kende. I et miljø med skæve eksistenser, hvor mænd kysser mænd, kvinder holder i hånd og køn er flydende, jagter forestillingen håbet, (selv)kærligheden og glæden i en verden, hvor der ikke altid er plads til at være sig selv. Ikke engang der, hvor der ellers skulle være højt til loftet.

Med udspring i Goethes drama om den unge Werthers lidelser, der i sine følelsers vold og en altoverskyggende forelskelse mister kontrollen og drives til selvmord, præsenterer Under Huden: Den unge Elias’ lidelser.

OBS Grundet Covid-19 er denne forestilling digital. Det vil sige, at den er optaget på forhånd. Du vil på din bookede spilledag modtage et link kl. 19.30 på din mail, som fører dig videre til optagelsen. Derefter vil der hver aften være live Q/A med Elias Sadaq efter endt forestilling, hvor du kan stille ham spørgsmål til forestillingen og til hans historie. Dette er også grunden til, at der kan bookes et max antal billetter pr. aften. Du vil modtage en teaterbillet som normalt på din mail efter endt køb af din gratis billet.fOREST

Billetterne er gratis. 

Forestillingen er støttet af Realdania

 

Manuskript: Elias Sadaq

Medvirkende: Elias Sadaq

Iscenesættelse: Silje Shearman Poulsen

Komponist og lyddesign: Mathias Fremming

Lysdesign: Sallie Thomsen

 

Billetter Nørregade

  • lørdag 6. marts kl. 19.30
  • søndag 7. marts kl. 19.30
  • mandag 8. marts kl. 19.30
  • tirsdag 9. marts kl. 19.30
  • onsdag 10. marts kl. 19.30
  • torsdag 11. marts kl. 19.30
  • fredag 12. marts kl. 19.30
  • lørdag 13. marts kl. 19.30
  • torsdag 18. marts kl. 19.30
  • fredag 19. marts kl. 19.30