Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Den sommer far blev homo

En humoristisk pinlig ungdomsforestilling

Billetter

En humoristisk pinlig ungdomsforestilling

Den sommer far blev homo er en sjov og rørende ungdomsforestilling om at komme i puberteten, gøre op med sine fordomme og finde sin identitet. Om mødet med den første kærlighed og om at træde ind i de voksnes verden – ganske pludseligt!

At være en 13-årig skilsmissedreng, lige når puberteten rammer, kan være en stor udfordring i sig selv. Når ens far samtidig springer ud som homoseksuel på en campingferie, efter at mor er skredet med pilateslæreren, kan det hele føles uoverskueligt. Arvid, som stort set kun går op i fodbold, møder Indiane, der er tolv, og meget mere i puberteten end ham selv. Nu kan alt ske. Og det gør det. Een ting er sikkert. Det bliver en sommer, Arvid aldrig glemmer.

'U – teater for dig' præsenterer HiLS DiN MOR og Folketeatrets dramatisering af den norske ungdomsbog Den sommeren pappa ble homo af Endre Lund Eriksen på Hippodromen.

 

Dramatiker: Julie Maj Jakobsen

Instruktør: Mia Lipschitz

Scenograf: Mona Møller Schmidt

Lyddesign: Jes Theede

Lysdesign: Sonja Lea

Teaterforlag: Songbird AS

Medvirkende: Peter Schlie, Julie Jeziorski Jensen, Mikkel Reenberg, René Benjamin Hansen

 

Aldersgruppe: 12+

Varighed: 70 min uden pause

I den underholdende og veldramatiserede forestilling, ’Den sommer far blev homo’, er Hils Din Mor igen på banen med relaterbart ungdomsteater.

Morten Hede

Billetter Nørregade