Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Dansen med Far

En forestilling om fædre og døtre

Billetter

En forestilling om fædre og døtre

Dansen med Far stiller skarpt på tre generationers fædre oplevet gennem deres døtres øjne; hvordan har fædrene påvirket døtrenes liv, deres mentale sundhed og valg af partner. Engang hed far ’fader’ og var familiens overhoved. I 1960’erne bliver han smidt ned af piedestalen og må finde sig en ny rolle imens arbejdsmarkedet bliver delt mellem kønnene. I 1980’erne er manden som forsørger endeligt afskaffet, og det bliver normen, at han påtager sig forældrerollen på lige fod med kvinden. Men hvordan har denne udvikling afspejlet sig i døtrenes valg gennem livet?

Dansen med Far er animationsteater for voksne. Der opstår en helt særlig magi, når mennesker og dukker spiller sammen i et rum, hvor alt kan lade sig gøre; lemmer kan flyve frit rundt, en næse kan fortælle en skamfuld historie, far kan være en kæmpestor, truende skygge, en splejset charmeur til hest eller en gammel mand, der pakkes ned i en flyttekasse. Tre stærke kvinder - Sonja Oppenhagen, Laura Allen Müller og Rikke Wölck - er på scenen sammen med den Reumert-vindende scenograf og dukkefører Rolf Søborg Hansen i denne surreelle, poetiske og humoristiske forestilling. Dansen med Far er en samarbejdsproduktion mellem High Noon Teaterproduktion og Folketeatret.

 

Dramatiker: Rikke Wölck

Instruktør: Madeleine Røn Juul

Dukkemager og -fører: Rolf Søborg Hansen

Scenografi: Rolf Søborg Hansen og Kisser Rosenquist

Lysdesigner: Kisser Rosenquist

Medvirkende: Sonja Oppenhagen, Laura Allen Müller, Rikke Wölck, Morten Hauch-Fausbøll og Rolf Søborg Hansen

 

Varighed: 1 time og 15 min. uden pause 

Billetter Nørregade