Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Cirkus Anna

Billetter

Jeg hedder Anna. Jeg er 19 år, jeg går i 3.g på gymnasiet – og jeg har UTROLIGT mange spørgsmål til mig selv og verden omkring mig: Hvorfor er jeg så mega dårlig til matematik? Hvorfor er der ikke nogen, der sætter sig ved siden af mig? Hvorfor tør jeg ikke bryde sammen? Hvorfor synes jeg det at snakke om de svære ting, er så pinligt og skamfuldt? Er det fordi, jeg et eller andet sted er bange for, at andre vil give mig ret?

I en hverdag der er stærkt præget af perfekthedskultur, forventningspres, fester, kærester og smukke veninder, kan det være svært at finde sin egen rolle og plads. For hvad gør man, når alle er perfekte, men man selv er paranoid, småbuttet, dårlig i skolen og egentlig bare er bundforvirret over sin plads i familien og med vennerne? Når man i stedet for at lade sig være sårbar og vise den indre uro, flytter fokus med humor, masser af jokes og at danse fandango? Man vil jo hverken være for meget eller for lidt – men MINDST af alt, vil man være ligegyldig. Cirkus Anna går linen ud i forsøget på at finde den balance.

Der er mange mennesker, der skriver deres tanker og følelser ned i en dagbog, men det er til gengæld sjældent, at man får lov til at få et indblik i en persons inderste tanker og følelser. Tag med os på en rejse ind under huden på Anna i en humoristisk og sårbar iscenesættelse af det cirkus, der er hendes dagbog. Velkommen til Cirkus Anna.

Forestillingen er realiseret i samarbejde med Realdania.

 

Medvirkende: Anna Møller Friis

Iscenesættelse: Anna Møller Friis og Silje Shearman Poulsen

Teaterteknik: Mathias Fremming og Sallie Thomsen

 

 

 

 

 

Billetter Nørregade