Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Bodilprisen

Vil du med til Bodilprisen 2022? Billetsalget er i gang!

Billetter
Billetter

Vil du med til Bodilprisen 2022? Billetsalget er i gang!

Kom og vær med, når vi den 19. marts 2022 hylder filmårets største præstationer til Bodilprisen 2022 på Folketeatret i København. Bodilprisen er Danmarks ældste filmpris og er siden 1948 blevet uddelt af Danske Filmkritikere til vindere i kategorier som 'bedste film', 'bedste skuespiller', 'bedste dokumentar' osv.

Vi har allerede nu sat et begrænset antal billetter i offentligt salg, så hvis du vil sikre dig en billet til årets filmfest, er det nu, du skal slå til! En billet inkluderer det storslåede gallashow og efterfest i Folketeatrets foyer. 

Årets nominerede til Bodilprisen 2022 afsløres den 18. januar.

Danske Filmkritikeres Bodil – en af Europas ældste filmpriser – uddeles en gang om året ved en stor gallafest. Bodilfestens indhold kan variere, men har de sidste mange år budt på underholdning, fejring af de nominerede film og stjerner, den berømte Bodilkage og ikke mindst overrækkelse af Bodilpriserne.

Der uddeles sædvanligvis priser til bedste danske film, bedste mandlige hovedrolle, bedste kvindelige hovedrolle, bedste mandlige birolle, bedste kvindelige birolle, bedste manuskript, bedste fotograf samt bedste dokumentarfilm, bedste amerikanske film og bedste ikke-amerikanske film. Udover disse priser uddeler Danske Filmkritikere en Sær-Bodil for en af årets væsentlige indsatser samt en Æres-Bodil til en person, der gennem årene har markeret sig betydningsfuldt.

Billetter Nørregade