Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Absolute Shakes - vol. 6

Gratis Shakespeare i Ørstedsparken

Berlingske
Kulturkupeen
CPHculture

Gratis Shakespeare i Ørstedsparken

Absolute Shakes - vol. 6 er et remix af Shakespeares mest populære tekster. I ægte "Absolute" ånd samler vi det bedste af det bedste fra Shakespeares tekster og laver en collage på tværs af genrer og temaer. Et folkeligt Shakespeare opsamlingsalbum med alle hans hitsingler, der til alle tider igen og igen har toppet scenekunstens Billboard Top 100.

Vi viser Shakespeares ekvilibristiske leg med dobbelttydninger af ord, hans ordspil, ironi, skønne metaforer, vittigheder og gribende enetaler. Vi viser, hvordan han skiftevis kan få os til at holde vejret, fælde en tåre eller bryde sammen i latter. 

Alle er velkomne. Det er gratis. Der er kærlighed til alle. 

 

10. - 21. august 2021

Tirsdag til lørdag kl. 18.30

 

Information om coronavirus og Shakespeare i Ørstedsparken:

Publikumsarealet markeres med plads til max 500 personer. Der holdes 1 meter afstand mellem hver siddende publikum/familie/gruppe i det markerede areal. Publikum tjekkes for gyldigt coronapas i det markerede område - børn under 15 år er fritaget. Der er selvfølgelig fri adgang til håndsprit. 

 

Dramatiker: Thomas Markmann frit efter Shakespeare

Instruktion: Petrea Søe

Scenografi: Julie Forchhammer

Medvirkende: Mads Riisom/Anders Budde, Karin Bang Heinemeier, Patricia Schumann, Mikkel Arndt