Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

50 Farlige Ting

Folketeatret | U præsenterer igen…

Billetter

Folketeatret | U præsenterer igen…

... en eksperimentalforestilling for børn, der drømmer om at prøve ALT det, man ikke må!

Kan man slikke på et 9 volts batteri? Hvad sker der, når man løfter låget på poppende popcorn? Eller limer fingrene sammen med superlim? I forestillingen 50 farlige ting (alle børn bør prøve) undersøger og tester vi alt det, de voksne normalt advarer børn imod.

50 farlige ting (alle børn bør prøve) forener på allermest underholdende vis pædagogik med teater og eksperimenter. Børnene får lov til at afprøve farlige ting – og have det rigtig sjovt imens. Det er intet mindre end en forestilling fuld af spænding og vovemod for alle børn mellem 5 og 11 år.

Forestillingen bygger på bogen af samme navn af Julie Spielger og Gever Tulley. Live Art Danmark har købt de danske rettigheder og viser den i en udgave ved Henrik Vestergaard og Daniel Norback. 

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til at forestillingen kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald.

 

Medvirkende:

Henrik Vestergaard / Glenn Ziquer Xavier og Daniel Norback / Katrine Leth Nielsen

 

Aldersgruppe: 5 - 11 år

Varighed: ca. 45 minutter

Billetter Nørregade