Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Om folketeatret|u

Fra tUmling over jUnior til Ung

Hvad er U?

U er Folketeatrets børn- og ungeafdeling. Her har vi siden 2016 spillet teater for tUmling, jUnior og Ung.

Folketeatret|u præsenterer hver sæson et udvalg af de bedste danske forestillinger for børn og unge og deres voksne. Alle forestillinger er håndplukkede på baggrund af deres kunstneriske kvalitet, poesi, magi og evne til at skabe store oplevelser i øjenhøjde med børn og unge.

Vores mål er at introducere børn og unge til teatrets verden på en kvalificeret og inkluderende måde, hvor der er tid og plads til at blive dUs med forestillingen og teatrets verden. 

Hos U tager vi børne- og ungdomsteater alvorligt. Vi ønsker at skabe en udvidet teateroplevelse, der begynder allerede i det øjeblik at I træder ind foyeren på Københavns ældste teater. På både Kvisten og Hippodromen  skabes et intimt teaterrum for store og små oplevelser.

Og efter forestillingen forlænger Kunstnerisk Laboratorium teateroplevelsen.  Her får børn og unge mulighed for en personlig bearbejdelse af, hvad de lige har set. 

Skoler, vuggestuer og børnehaver får adgang til et professionelt kulturelt tilbud med skræddersyede forløb tilpasset den enkelte forestilling, ligesom der kan arrangeres særlige rundvisninger tilpasset aldersgruppen.

Så kig efter U på Folketeatret. Vi glæder os til at slippe magien løs og sætte fantasien fri med leg, læring og fællesskab sammen med dig, din familie og alle vennerne i børnehaven og på skolen.

Vi ses!

Kærlig hilsen

Folketeatret|u