Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Kunstnerisk Laboratorium

Hvem siger, en forestilling skal være slut efter tæppefald? Hos Folketeatret|u vil vi gerne være med til at forlænge teateroplevelsen for vores publikum.

Netop derfor har vi udviklet Kunstnerisk Laboratorium, hvor børn og unge og deres voksne kan mødes efter forestillingen og være sammen om det, de lige har oplevet.

Med blyanter, piberensere, perler, sakse – og ikke mindst gennem nærvær og samvær, får publikum mulighed for sammen at skabe deres egne "kunstneriske eksperimenter" inspireret af forestillingen.

På den måde kan teateroplevelsen lagre sig hos børnene og de unge –på deres helt egen måde.

Ofte har oplevelsen sat vidt forskellige aftryk hos børnene og de unge, som har hæftet sig ved andre temaer end de voksne. Kunstnerisk Laboratorium giver rum til at tale videre om, hvad man hver især har taget med ud fra teatermørket af store og små tanker, refleksion og nysgerrighed.

Kunstneriske Laboratorium er udviklet i samarbejde med Michael Hansen på Statens Museum for Kunst som et gratis tilbud til alle forestillinger på U. Varigheden er en god halv time, og det er er både muligt at nyde en kop kaffe eller saft fra baren ligesom medbragte madpakker også er mere end velkomne.