Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Kunstnerisk Laboratorium

Hvem siger, en forestilling skal være slut efter tæppefald?

Hos Folketeatret|u vil vi gerne være med til at forlænge teateroplevelsen for vores publikum. Netop derfor har vi udviklet Kunstnerisk Laboratorium, hvor børn og unge og deres voksne kan mødes efter forestillingen og være sammen om det, de lige har oplevet.

Her får publikum mulighed for sammen at skabe deres egne "kunstneriske eksperimenter" inspireret af forestillingen. Med blyanter, piberensere, perler og fri fantasi kan man tale videre om, hvad man hver især har taget med ud fra teatermørket af store og små tanker, refleksioner og nysgerrighed.

På den måde kan teateroplevelsen lagre sig hos børnene og de unge – på deres helt egen måde. 

Kunstnerisk Laboratorium er udviklet i samarbejde med Michael Hansen fra Statens Museum for Kunst som et gratis tilbud til alle forestillinger på Folketeatret|u. Varigheden er en god halv time, og det er er muligt at nyde en kop kaffe eller saft fra baren, ligesom medbragte madpakker også er mere end velkomne.

 

Brug hashtagget #kunstnerisklaboratorium til at vise din fortolkning eller gå på opdagelse i andres kreative bearbejdelser.

 

 

Det lyserøde Ønsketræ - Hvad drømmer du om?

Til ungdomsforestillingen 'Fucking Åmål' af teater HiLS DiN MOR og Teater Vestvolden

 

 

Indsparket - Hvornår var du sidst modig

Til ungdomsforestillingen 'Offside' af teater HiLS DiN MOR og Teatret Masken

 

Lav din helt egen lerengel 

Til 'Englene i sneen' (+ 4 år) af Meridiano Teatret

 

Lav din egen tiger 

Til 'Tamme tigre findes ikke' (7-11 år) af Frøken Fracasos Kompagni