Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Grupper og skoler

I forbindelse med Folketeatrets forestillinger på Store Scene, Hippodromen og Snoreloftet i Nørregade og på turne rundt i hele landet, tilbyder vi en lang række specialsyede arrangementer til skoler og grupper i alle størrelser. Det er også muligt at købe en hel sal og invitere på en aften i det smukke gamle teater i Nørregade.

Folketeatret turnerer i hele Danmark med 6-7 forestillinger pr. sæson. Hvis du bor udenfor København, kan du med fordel købe gruppe- og skolebilletter til forestillingerne på turne. Er I et firma med filialer rundt om i landet, kan vi hjælpe med arrangementer tilpasset jeres ønsker.

For reservation af en hel sal, gruppe- og skolebilletter kontakt eventafdelingen på event@folketeatret.dk eller 38 34 55 55.

Grupper

Du kan læse vores tilbud til grupper for sæson 19/20 her.

Skoler

Folketeatret er en del af portalen Brug teatret i undervisningen. Her kan du lade dig inspirere og købe billetter til teateroplevelser for skoler og ungdomsuddannelser. 

Du kan læse Folketeatrets tilbud til skoler for sæson 19/20 her.

Download undervisningsmateriale til Så længe mit hjerte slår her.

Download undervisningsmateriale til Jordens Indre her.

 

 

 

Køb en hel sal

Er I en klub, en forening, en virksomhed eller blot en stor gruppe mennesker, som gerne vil en aften i teatret, så er det muligt at købe en hel sal og have den for jer selv.

På Store Scene har vi plads til 574 publikummer.

Priserne varierer efter hvor mange børn og unge, der skal med, eller om det udelukkende er voksne.

Se tilbud her