Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

The Cave

En cyber-punk-opera

Billetter

En cyber-punk-opera

Et græsk avantgardeensemble adresserer nogle af tidens ømmeste ligtorne i en anmelderhyldet forestilling, der fragter Platon ud i fremtiden.

The Cave er en cyberpunk-opera om et populært emne – om the matrix. I grænsefeltet mellem opera, film og ny teknologi kalder denne radikale performance på kritiske refleksioner om fake news og post truth. Det er en nutidig fortolkning af Platons berømte hulelignelse: Sokrates er en robot, og mytologiske væsner passerer som skygger fra en anden verden, en verden ubekvemt lig vores egen, vel at mærke. Vi er udfordret. Vi gemmer os bag skjolde af sarkasme, og vi lukker af magelighed øjnene for problemerne.

Dukketeater, nye medier, video og musik bliver opført og eksekveret live af de fire avantgardistiske sangere og performere fra det anmelderhyldede græske teaterkompagni ODC Ensemble.

Aalborg Operafestival, Teater Nordkraft, Aalborg Universitet og CPH Opera Festival præsenterer sammen The Cave for et dansk publikum. Co-produktionen er støttet af Det græske kulturministerium og Statens Kunstfond.

 

Koncept/libretto/instruktion: Elli Papakonstantinou
Komposition/orkestrering: Tilemachos Moussas
Videodesign/realtime-video/scenografi/kostumedesign: Pantelis Makkas
Dukketeaterdesigner: Tassos Konstas
Dramaturger: Stella Rapti, Tanja Diers
Instruktørassistent: Katerina Drakopoulou
Lysdesign: Olympia Mytilinaiou
Klaver/musikalsk ledelse: Anastasia Katsinavaki
Santoor: Marilena Chrisohoidi
Voicelooper: Stavros Yagulis
Produktionsleder: Konstantina Angeletoud
Dansk producent: Tanja Diers

Performere/sangere: Stavros Yagulis, Anastasia Katsinavaki, Vivi Petsi, Marilena Chrisohoidi

 

Varighed: 70 min. 

Billetter Nørregade