Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Tamme Tigre Findes Ikke

U-teater for dig præsenterer...

Billetter

U-teater for dig præsenterer...

Kan tigre tæmmes? I denne herligt fabulerende og musiske cirkuskomedie kan de måske! Dette er den (næsten) sande røverhistorie om en forældreløs pige og hendes fantastiske og finurlige vej til at blive den legendariske angstforladte tigerdressør, Mabel Stark 

Mabel har fundet sit kald i livet – hun vil tæmme vilde dyr. Efter at være stukket af fra sin tante hopper hun på cirkustoget, nærmere bestemt tigervognen - og så er hun solgt. Hurtigt bliver hun den bedste, den berømteste, vildere og vildere bliver det. Indtil det går galt – for tamme tigre findes ikke…. 

I et bramfrit, malerisk og humoristisk sprog ledsaget af klarinet og harmonika indhylles de 7-11 årige - og deres voksne, i en fortælling om Mabels mange morbide, utrolige og sjove oplevelser fra cirkussets glansperiode, hvor tuberkulosen hærgede, og skarpslebne knive og vilde dyr forvoldte artisterne blodtab og grusomme ar. Historier som er så saftige at frydefulde gys og jubel går hånd i hånd.

En eventyrlig cirkuskomedie om dødsforagt og tigertæmning – og om at følge sine drømme. Den største mindste forestilling - publikum elsker den! 

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig. Børnenes "værker" kan også bidrage til at gøre teaterturen synlig derhjemme, på skolen og inspirere til videre samtale om emner fra forestillingen, som børnene var særlig optagede af. 

'Tamme Tigre findes ikke' spiller også på Anemonen i maj 2019: 
http://www.anemoneteatret.dk

 

Varighed: ca. 50 min. 

 

Instruktion: Alex Byrne

Scenografi: Marie Rosendahl Chemnitz

Medvirkende: Anna Panduro, Maja Skovhus Rehøj

Billetter Nørregade