Papirmåne

Billetter
Fyens Stiftstidende

”Moar! Mooaar! Jeg er tørstig, jeg er sulten. Jeg vil sige godnat til bamse. Døren skal stå mere åben!” Elliot ligger i sin seng og kan ikke falde i søvn. Selv om han kun er en lille dreng, har han mange store ting at tænke over. Men så er det godt, at han har sin fantasi. For med den kan han tage helt op til Månen.

Papirmåne er en smuk dukkeforestilling og en utraditionel flyvetur i fantasiens verden for de 3-7-årige og deres voksne om drengen Elliot, der rejser langt væk for at finde svar på, hvorfor hans far og mor har bestemt, at de ikke mere skal bo sammen alle tre.

Elliot har en guldfisk... og en tiger og en løve i plastik… og så har han en bamse, som følger ham, hvor end han går. Han har også en masse bøger. Han kan ikke læse bogstaverne, men billederne åbner porten til magiens verden: Ud af en helt særlig bog trylles et kort over Afrika, med giraffer, elefanter og næsehorn og den overraskende scenografi skaber mange billeder - selv en hel farverig landsby med bedstemors hus og lys i vinduerne

Giacomo Ravicchio fra Meridiano Teatret er en mester inden for dukketeatret, og Therese Glahn og Lars Begtrup demonstrerer dukkeførerens fornemme kunst. Med bøgernes billeder kan Elliot flyve i fantasien, helt op til den kloge måne efter svar på det, der måske holder ham vågen.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, hvor børn og voksne kan skabe deres egne små kunstværker på baggrund af oplevelsen i teatersalen. Det Kunstneriske Laboratorium er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig hos børnene – helt på deres egen personlige måde. Børnenes "værker" kan også bidrage til at gøre teaterturen synlig derhjemme og inspirere til videre samtale om emner fra forestillingen, som børnene var særlig optagede af.

 

Producent: Meridiano Teatret

Forfatter, komponist, scenograf og instruktør: Giacomo Ravicchio

Medvirkende: Lars Begtrup, Therese Glahn

Teknik: Eva U. Handberg

Værksted: Steen Molls Rasmussen

Kostumer: Helene Thygesen

 

Varighed: Ca. 35 min.

Kunstnerisk Laboratorium: Ca. 30 min. (efter forestillingen)

Alder: 3-7 år

Billetter Nørregade