Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x

Med hovedet i himlen og fødderne på jorden

En kabaret om livet efter de 50

Billetter
Morten Buckhøj
CPH Culture
Frederiksborg Amts Avis

En kabaret om livet efter de 50

Kabaret-forestillingen Med hovedet i himlen og fødderne på jorden er en livsbekræftende, hjertevarm og morsom forestilling om livet efter de 50.

To veninder mødes hos den ene på landet. Snakken begynder - som altid - om ganske almindelige ting, og når sluserne er åbne hos de to voksne kvinder i deres bedste alder, er det ikke småting der vælter ud.

Tag med på en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg om HVERDAGEN. En nutids-kabaret om livet lige nu, hvor publikum kan genkende sig selv og går derfra med en følelse af, at vi alle har et ansvar for lykken.

 

Instruktion: Louise Schouw

Koreografi: Susanne Breuning

Pianist: Thomas Pakula

Medvirkende: Anne Karin Broberg, Susanne Breuning

 

Forestillingen er både meget rørende og meget, meget morsom. En stor kvalitet.

Morten Buckhøj

 

Gæve Anne Karin Broberg er ikke blot en storartet sangerinde, men får her lejlighed til at vise, at hun sagtens kan spille andet end revy. På samme måde afslører rappe Susanne Breuning, at hun ikke bare oser af musikalitet, men også kan fremstå direkte skræmmende...

CPH Culture

 

En perfekt duo af kvindeerfaring. Susanne Breuning og Anne Karin Broberg giver kvindelivet smerte og lækkerblød stemme i sej kabaret.

Information

Billetter Nørregade