Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Livet, hvor svært ka' det være?

En komedie om livet fortalt bagfra

Billetter
Scenekanten
Berlingske
JP
Frederiksborg Amts Avis

En komedie om livet fortalt bagfra

Livet, hvor svært ka' det være? er en poetisk og humoristisk fabuleren over livets forskellige stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex fra de dør til deres allerførste møde i barndommen. For historien fortælles baglæns!

Vi begynder altså med døden - så er det triste ligesom overstået. Så følger en række genkendelige livskapitler: Fra senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og absurde bodelinger. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. Derefter de grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab - sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen. Et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og - nåja - åbent tishul.

 

Manuskript: Vase & Fuglsang, Ellegaard & Lykkegaard

Instruktion: Vase & Fuglsang

Medvirkende: Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard

Scenografi og kostumer: Kirsten Brink

 

Varighed: 75 min. uden pause

 

OBS: Forestillingen den 31. januar 2018 er inkl. bobler og kransekage

 

Hverdagsmænd som Tom og Alex er en genre, som Lykkegaard og Ellegaard mestrer til fuldkommenhed. Deres gode forvandlingsfjæs rummer både jovialiteten, følsomheden og fjogetheden, og helt tæt på, som vi sidder, er deres afdæmpede spil en fornøjelse.

JP

 

Det er altså en livsklog lille komedie, som forfattere og rollehavende har stor ære af.

Frederiksborg Amts Avis

 

Hvis man vil se to vidunderlige skuespillere forgylde deres materiale, så er "Livet, hvor svært ka' det være?" et skoleeksempel på, hvad scenecharme og erfaringsbaseret, tilsyneladende ubesværet skuespilkunst kan.

Berlingske

 

(...) Ting bliver taget, ting bliver givet og ting bliver taget for givet! Så tag afsted og bliv lidt klogere på livet på Hippodromen.

Scenekanten

 

Lykkegaard og Ellegaard kan det hele, og teksterne er upåklagelige med indlagte vittigheder, som går hjem, hver og én.

Kulturkupeen

 

Sjovt fundet på! Og med et underholdende og rørende resultat.

GregersDH
Turne

Billetter Nørregade