Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x

Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed

Præsentationsforestilling fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus

Billetter

Præsentationsforestilling fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus

 

Traditionen tro er årets præsentationsforestilling det spektakulære udstillingsvindue for de otte nye skuespiltalenter fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.

Det er her, du kan opleve talenterne fra starten af deres karriere – sammen med talentspejdere fra teatrets og filmens verden. Og vi tør godt love, at det er et stærkt hold.

Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed er titlen på en af den amerikanske forfatter Raymond Carvers Noveller. Carver døde som 50-årig i 1988 og myten siger, at han skrev sine korte historier, Short Stories, fordi de blev til i korte ædru øjeblikke inden den næste rus. Man mærker smerten, forbitrelsen og afsondretheden i hans minimalistiske rejser ned under overfladen af samtalen og livet. Men midt i mørket udløser små bobler af håb en forsonende opdrift.

Mange vil nok have stiftet bekendtskab med Carvers fortællinger gennem Robert Altmans film Short Cuts fra 1983. Instruktør Minna Johannesen har kastet sig over et udvalg af Carvers noveller. Hun vandt i 2013 en Reumert som Årets Instruktør for sin Anne Linnet Teaterkoncert – Jeg er jo lige her på Aalborg Teater, og senest har hun sat den anmelderroste Højskolesangbogen i scene på Det Kongelige Teater.

Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed præsenterer de skuespillere, der bliver færdige på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus sommeren 2018.

 

Af Raymond Carver

Bearbejdelse og iscenesættelse: Minna Johannesson

Scenografi: Katrine Gjerding

Lysdesign: Mads Lindegaard 

Lyddesign: Kim Engelbredt

Medvirkende: Luise Skov, Mads Reuther, Martine Emilie Barrett Levinsen, Mathilde Weber Passer, Morten Kjær, Sandra Turèll Henningsen, Thomas Findval Sølvskov, Troels Kortegaard Ullerup

Billetter Nørregade