Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x

Hjem

Hjem er hvor hjertet er

Billetter

Hjem er hvor hjertet er

Hvor har du hjemme? Og hvad betyder ’hjem’? Er det et fysisk sted, hvor vi hænger jakken og smider skoene, eller er det en duft, en lyd eller en særlig følelse i kroppen, der får os til at føle os hjemme?

En forunderlig jordklode med et lillebitte hus på toppen, en flyvende svævebane på tværs af scenen og et kig ind i en kasse, hvor højhusene strækker sig mod himlen og busser og biler dytter om kap. En lysende solbærbusk, en hule i hækken, fuglefløjt og lyden fra summende bier – pludselig er man der, hjemme, i haven en lun sommerdag!

I sanseforestillingen ’Hjem’ åbner Madam Bach lydløst døren på klem, ind til en lille, lysende verden af magi og hjemlig hygge. Publikum inviteres indenfor i små og store rum, der udforsker betydningen af ’hjem’ som andet og meget mere end blot et tag over hovedet – hjem er en følelse inden i dig og inden i mig.

Hjem er der, hvor hjertet er! 

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig – helt på deres egen personlige måde. Børnenes "værker" kan også bidrage til at gøre teaterturen synlig derhjemme, på skolen og institutionen og inspirere til videre samtale om emner fra forestillingen, som børnene var særlig optagede af.

 

Forestillingsfakta

Spilleperiode: 25.11 - 10.12 2017

Aldersgruppe: 2-5 år

Varighed: 30 min.

Medvirkende: Christian Schrøder og Pernille Bach

Ide, koncept, manuskript: Madam Bach

Instruktion: Pernille Bach

Tonekunstner: Christian Schrøder

 

Billetter Nørregade