Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Himmel

Himmelsk fryd for de mindste

Billetter

Himmelsk fryd for de mindste

Hvor højt er der op til himlen? Kan du få skyerne til at vende på hovedet? Og kan du høre stjernerne?

Besøg himlens lyseblå uendelighed, og tag med på en hvirvlende rejse på skyerne.
Teater Minsks nysgerrige og underfundige danseforestilling tager dig med ind i en blød og bevægelig verden. Skyerne svæver let omkring i en dans, og kroppe får rummet til at blafre, snurre og hviske. Hvis du lægger dig ned og kigger op, eller rykker helt tæt på en lille lys sky, kan du få øje på en figur, en form, en leg - måske danser de en himmeldans sammen? 

I en intim scenografi af lyseblå silkestoffer, der vejrer i vinden og bløde skypuder, som publikum sidder på, venter en hyggelig og nærværende oplevelse for de mindste og deres voksne. Alle skal helt ned på knæ og sidde tæt sammen i øjenhøjde og opleve suset i maven, når danserne leger sky-tag-fat, slår muntre vejrmøller, og 'flyver' gennem himmelrummet på ryggen af hinanden.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig – helt på deres egen personlige måde. Børnenes "værker" kan også bidrage til at gøre teaterturen synlig derhjemme, på skolen og institutionen og inspirere til videre samtale om emner fra forestillingen, som børnene var særlig optagede af.


Forestillingsfakta

Spilleperiode: 7. - 25. februar 2017

Aldersgruppe: 1,5-5 år

Varighed: 35 min.

Medvirkende: My Nilsson og Loa Carlslund

Ide, koncept, manuskript: Anne Nyboe og Loa Carlslund

Instruktion: Lisa Gertum Becker

Scenografi: Tanja Bovin

Komponist: Claus Carlsen

Lysdesign og teknik: Mikkel Jensen

Koreografi: Anne Nyboe og Loa Carlslund i samarbejde med Thomas Eisenhardt

 

Billetter Nørregade

  • lørdag 24. februar kl. 10.00
  • lørdag 24. februar kl. 11.30
  • søndag 25. februar kl. 10.00
  • søndag 25. februar kl. 11.30