Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Fortællinger på flugt

Billetter

Storytelling-forestillingen Fortællinger på flugt er resultatet af unge flygtninges modige beslutning om at fortælle historier fra deres liv på teaterscener i hele landet. Fortællerne er almindelige mennesker med ualmindelige historier, som fortæller i øjenhøjde og uden omsvøb.

Der vandrer ikke længere flygtninge på de danske motorveje, men hver dag forsøger mennesker med flygtningebaggrund at skabe sig en hverdag i deres nye hjem rundt omkring i Danmark. Hvad betyder det at blive sat i politisk og juridisk bås som flygtning, at ramle ind i et system og i nye kulturer, der har holdninger til din ’status’, men ikke din person? Hvordan insisterer man på at have sin egen historie midt i alt det? På en rejse rundt i Danmark inviteres publikummer helt tæt på, i det intime rum som opstår, når mennesker deler personlige historier, som viser, hvor forskellige vi er, og ikke mindst hvor meget vi har til fælles.

Til Fortællinger på flugt kan du møde Abdullah, der flygtede alene fra krigen i Syrien, Hagos fra Eritrea, som bor i Vrå og er adskilt fra sin kæreste og barn og 6 andre unge med hver deres unikke historie. De unge fortællere kommer fra vidt forskellige lande og konflikter og viser, at det at være flygtning ikke kan reduceres til simple stereotyper. Fælles for fortællerne er, at de alle har oplevet at flygte og starte et helt nyt liv i Danmark.

Fortællinger på flugt er en del af DFUNKs projekt 'Flygtninge Fortæller'. 

Der er gratis adgang. 

Billetter Nørregade

  • mandag 5. marts kl. 19.30