Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Englene i Sneen

U-teater for dig præsenterer...

Billetter

U-teater for dig præsenterer...

Et juleeventyr begynder, da søstrene Maja og Babette drager afsted for at finde hjælp til deres fødende mor. Sneen begynder at falde, børnene mister orienteringen og farer vild. Pludselig befinder de sig i et fremmed univers, hvor alt kan ske. Det bliver begyndelsen på en mystisk og magisk færd i mørket mod lyset.

Englene i sneen er juleteater langt fra den traditionelle nisseforestilling. Under den tindrende stjernehimmel er den magiske julekugle fuld af overraskelser og hemmeligheder. Verden er hvid som englenes vinger, men i mørket lurer det sorte øje... En forunderlig historie, der rummer kimen til den store julefortælling.

I en magisk og henførende scenografi bliver cellomusikken fremført live, mens ord og dukker lever i denne poetiske og tankevækkende historie. Forestillingen er skabt af det prisbelønnede Meridiano Teatret for børn på 4år+ og deres voksne.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig – helt på deres egen personlige måde. Børnenes ”værker” kan også bidrage til at gøre teaterturen synlig derhjemme, på skolen og institutionen og inspirere til videre samtale om emner fra forestillingen, som børnene var særlig optagede af.

Englene i sneen er juleteater langt fra den traditionelle nisseforestilling. Verden er hvid som englenes vinger, men i mørket lurer det sorte øje... En forunderlig fortælling akkompagneret af den smukkeste cellomusik for 4 år+ og deres voksne.

Anmeldelser
 

★★★★ 
“Engleblid juleforestilling.” 
Kulturkupeen 

★★★★ 
“Man forlader teatret med en følelse af at have overværet noget usædvanligt. Noget stort.” 
Teateravisen.dk  

★★★★ 
Tryllebindende historie… En totaloplevelse 
Børn i Byen 


Forestillingsfakta:

Alder: Fra 4 år 

Varighed: ca. 45 min. + 30 min. i det Kunstneriske Laboratorium efter forestillingen (fri entre) 

Manuskript, instruktion og visuelt design: Giacomo Ravicchio 
Komponist: Jérôme Baur 
Dramaturg: Bent Holm 
Medvirkende: Skuespiller/dukkefører: Elise Müller og Cellist/skuespiller: Lea Havelund Rasmussen 
Værksted og teknik: Steen Molls Rasmussen 
Video: Søren Knud Christensen 
Kostumer: Helene Thygesen 

Billetter Nørregade

  • tirsdag 11. december kl. 11.00
  • onsdag 12. december kl. 09.15
  • onsdag 12. december kl. 11.00
  • torsdag 13. december kl. 09.15
  • torsdag 13. december kl. 11.00
  • lørdag 15. december kl. 10.15
  • søndag 16. december kl. 10.15