Folketeatret.dk bruger cookies. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere
x
Kurv (0)

Drengen der ville være vægtløs

En hverdagskomedie om håb og drømme

Turne
FrilandsLiv
Den 4. væg
CPH Culture
Morten Buckhøj
Kulturkupeen

En hverdagskomedie om håb og drømme

Drengen der ville være vægtløs er en skæv og underfundig komedie om, hvor svært det er at få lov til at se så langt som mod stjernerne, når horisonten for ens nærmeste er dagens varme ret fra Grillen.

René er en overvægtig nørd, som stadig bor hjemme hos sin migræne-ramte mor. Før hans far døde, skaffede han René en læreplads hos den lokale blikkenslager. Men René vil ikke være VVS’er – han vil være astronaut. Han drømmer om at flyve højt op i himmelrummet – ikke om at vade rundt i andre folks kloakslam. Han drømmer om at bo i sin egen lejlighed i storbyen – ikke om at hænge fast i barndommens provinsby med en omklamrende mor og en insisterende chef, der gerne vil overtage pladsen efter Renés far.

Renés eneste venner, Theis og Winnie, drømmer også om at finde vejen væk: Theis fifler med at score nogle hurtige, men lyssky, penge. Winnie drømmer om at vinde en sangkonkurrence og blive berømt.

Drengen der ville være vægtløs er skrevet af en af de mest interessante og pt. mest spillede dramatikere i Danmark, den prisvindende Thomas Markmann.

 

Dramatiker: Thomas Markmann

Instruktion: Geir Sveaass

Scenografi: Marianne Nilsson

Koreografi: Jeanette Binderup-Schultz

Lysdesign: Andreas Buhl

Lyddesign: Janus Jensen

Medvirkende: Nicolai Jørgensen, Mette Horn, Lars Bom, Mads Reuther, Mette Klakstein Wiberg

 

Varighed: 2 timer og 5 min. inkl. pause

 

Vi tilbyder i samarbejde med Cofoco en 2-retters teatermenu til 235,- per person (Inklusiv 10,- kr. i billetgebyr). Vælg forestillingsdato, restaurant og menu her

Tilbuddet gælder alle hverdage, hvor forestillingen spiller klokken 20.00.

 

Rammer gysende godt den menneskelige nerve

FrilandsLiv

 

Skynd dig ind og se den, hvis du vil trylles ind i en hjerteskærende fortælling om at drømme sig hele vejen til stjernerne og samtidig opleve fantastiske Nicolai Jørgensen i sin første hovedrolle!

Den 4. væg

 

Hvis forældre tager deres teenagebørn med i teatret, bliver begge generationer sikkert klogere på hinanden.

Frederiksborg Amts Avis

 

Ingen tvivl om at Folketeatrets DRENGEN DER VILLE VÆRE VÆGTLØS nok skal få tårerne til at trille i Hippodromen og på turné.

CPH Culture

 

Strålende dansk dramatik og et decideret gennembrud for skuespilleren Nicolai Jørgensen.

Morten Buckhøj

 

"Drengen der ville være vægtløs" er en super velskrevet og velspillet hjerteskærende forestilling for unge og gamle - om børn og forældre, kort sagt teater for alle med behov for en ekstra refleksion over livets tilfældigheder. Og så er det smukt at skue!

Kulturkupeen

 

Både unge og voksne kan få noget at tænke over efter at have set forestillingen.

Ungt Teaterblod

 

Det er sårbart, relaterbart og ikke mindst ærligt teater; det er absolut fremragende teater.

Scenekanten

 

Drengen der ville være vægtløs er ikke blot en fremragende komedie. Den minder os også om, hvor vigtigt det er, at forfølge sine mål og forsøge at bryde den sociale arv.

KOP Kultur
Turne

Billetter Nørregade

  • Ingen billetter er tilgængelige